Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De kersverse Bellator vechter en oud UFC kampioen, Benson Henderson krijgt een “Immediate Titlefight”. Zijn eerste gevecht voor de organisatie is tijdens Bellator 153 op 22 april in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.  

Benson Henderson (23-5-0) gaf al eerder aan dat de Reebok deal en het gebrek aan sponsors een groot gedeelte van de keuze heeft beïnvloed om te tekenen bij Bellator. Een titelgevecht krijgen tijdens je eerste uiting voor de promotie zal daar waarschijnlijk ook wel iets mee te maken hebben gehad, maar dat is natuurlijk alleen maar speculatie.

Hij zal het gaan opnemen tegen Andrey Koreshkov (18-1-0), de Welterweight kampioen van Bellator. De laatste keer dat Koreshkov zijn titel heeft verdedigt was juli van vorig jaar tegen, Douglas Lima. De Rus heeft een 5 “Fight Winstreak” waarvan zijn laatste verlies kwam aan de hand van Ben Askren die daarna zijn titel opgaf en voor One Championship ging vechten.

Benson heeft titels gehad in zowel de WEC als in de UFC, en heeft bovendien zijn laatste twee gevechten op Welterweight gewonnen in de UFC. Zijn contract was voldaan en hij besloot de markt te testen met dit als gevolg. De vraag is, heeft dit nu de toon gezet? Gaan er meer mensen waarvan hun contract voldaan is, of de  zogeheten “free agents” zoals bijvoorbeeld Alistair Overeem en Aljamain Sterling ook sneller de overstap maken?

De tijd zal het leren, houd in de tussentijd EPIC MMA in de gaten voor meer informatie.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Het debuut van ‘Baby Slice’ is wéér uitgesteld

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het pro MMA en Bellator ...

Bellator's eerste Event in Europa heeft zijn volledige MMA Line-Up!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA gaat dit jaar ...

(Video) Rizin FF boekt Wanderlei Silva!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een week na het nieuws ...