Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De tweede dag van UFC Londen was aan gebroken en er stond een media scrum stond op het programma. Hier hadden we de tijd om wat vragen te stellen en wat leuke beelden op te nemen.

Rond de klok van half elf stond de “Uber-taxi” voor ons appartement om ons vervolgens naar de Grange Tower Bridge Hotel te brengen waar de media-scrum gehouden zou worden. Eenmaal aangekomen kwamen we wat bekende MMA journalisten tegen als bijvoorbeeld een Ariel Helwani van MMa Fighting en John Morgan van MMAJunkie. Het was al druk en wij stonden toevallig voor aan de rij om ons in te schrijven voor de scrum en kregen ook als eerste ons bandje (morgen krijgen we onze media-passen).

De manier hoe het werkt is dat ze eerst de preliminary-vechters de kans geven om vragen te beantwoorden en zodoende zijn wij begonnen met niemand minder dan, Norman Parke om vervolgens ook de rest te interviewen. Daarna het was tijd voor de Main-Card vechters en je kan je natuurlijk voorstellen dat het moment dat Anderson Silva en Michael Bisping binnen kwamen , dat ze overgelopen werden door de media. Uiteindelijk hebben wij ze beide vragen kunnen stellen net als de rest van de Main- Card.

We hebben uiteindelijk bij bijna alle vechters de gelegenheid gehad om hun wat vragen te stellen, en je kan ze bekijken of op ons Youtube kanaal of houd EPIC MMA in de gaten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 210 Embedded: Vlog Series – Aflevering 1

Bekijk hier de eerste aflevering van UFC Embedded: UFC 210: Cormier vs Johnson

Joe Silva, ‘Matchmaker’ en boegbeeld gaat de UFC verlaten eind 2016.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC ‘Matchmaker’ van de hogere ...

Michael Bisping

Michael Bisping legt uit waarom hij gevecht met Gastelum aannam

Michael Bisping heeft even tekst en uitleg gegeven waarom hij het gevecht met Kelvin ...

Conor McGregor wil nooit meer vechten in Nevada

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor heeft ...