Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De tweede dag van UFC Londen was aan gebroken en er stond een media scrum stond op het programma. Hier hadden we de tijd om wat vragen te stellen en wat leuke beelden op te nemen.

Rond de klok van half elf stond de “Uber-taxi” voor ons appartement om ons vervolgens naar de Grange Tower Bridge Hotel te brengen waar de media-scrum gehouden zou worden. Eenmaal aangekomen kwamen we wat bekende MMA journalisten tegen als bijvoorbeeld een Ariel Helwani van MMa Fighting en John Morgan van MMAJunkie. Het was al druk en wij stonden toevallig voor aan de rij om ons in te schrijven voor de scrum en kregen ook als eerste ons bandje (morgen krijgen we onze media-passen).

De manier hoe het werkt is dat ze eerst de preliminary-vechters de kans geven om vragen te beantwoorden en zodoende zijn wij begonnen met niemand minder dan, Norman Parke om vervolgens ook de rest te interviewen. Daarna het was tijd voor de Main-Card vechters en je kan je natuurlijk voorstellen dat het moment dat Anderson Silva en Michael Bisping binnen kwamen , dat ze overgelopen werden door de media. Uiteindelijk hebben wij ze beide vragen kunnen stellen net als de rest van de Main- Card.

We hebben uiteindelijk bij bijna alle vechters de gelegenheid gehad om hun wat vragen te stellen, en je kan ze bekijken of op ons Youtube kanaal of houd EPIC MMA in de gaten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 208 Embedded – Aflevering 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 208 Embedded is een ...

(Video) UFC 204 Media-scrums Mirsad Bektic: “Eens moet de eerste keer zijn”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gisteren was het tijd voor ...

TUF 24 Aflevering 4 ‘Torenhoge favoriet vs Longshot-outsider’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aflevering 4 stond in het ...

Lorenz Larkin en Rick Story niet langer in de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto Lorenz Larkin: MMA Fighting ...