Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Powered by:Nagenoeg twee jaar geleden was Londen voor het laatst het toneel voor een UFC evenement. Maar ze zijn terug en hoe!
Op 1 december 2015 werd officieel aangekondigd dat de UFC haar terugkeer naar Londen zou maken, met een mooi main event tussen Michael Bisping en Gegard Mousasi.

Fans waren enthousiast over de match-up, maar de UFC had nog een Kerstcadeautje in petto voor hun Europese fans. Niet Gegard Mousasi, maar niemand minder dan “The Greatest of all Time”, Anderson Silva zou in het main event vechten tegen Bisping. Gegard vond in Thales Leites een nieuwe tegenstander en zal volgende week zaterdag het co-main event verzorgen.

Zet de herinnering alvast in je agenda, want deze card mag je absoluut niet missen.
Live en gratis te zien op het vrije FOX HD kanaal op zaterdag 27 februari vanaf 21:30 uur.

Brad Pickett vs. Francisco Rivera

Brad Pickett

Record : 24-11 (UFC 4-6)
Geb.Datum : 24 september 1978. Land : Engeland
Twitter : @one_punch
Gym : ATT
Notable Wins : Yves Jabouin & Mike Easton
Bonus: 5 Fight of the Night, 1 KO of the Night & 1 Submission of the Night

VS.

Francisco Rivera

Record : 11-5-1 (UFC 4-3-1)
Geb.Datum : 8 oktober 1981. Land :USA
Twitter : @ciscoriveraufc
Gym: San Jacinto Power House Gym
Notable Wins : Alex Caceres
Bonus: Fight of the Night

Extra info:
De lange carrière van Pickett mag dan geen absolute hoogtepunten kennen, zijn gevechten zijn allerminst saai! “One Punch” heeft legio awards ontvangen voor zijn smaakmakende vechtstijl. Of we nog lang van zijn spannende stijl kunnen genieten is nog maar de vraag. Van z’n laatste 5 gevechten gingen er maar liefst 4 verloren, we mogen er vanuit gaan dat dit de laatste kans voor Pickett is. Gesteund door zijn massaal aanwezig fans gaat de Engelsman op zoek naar die ene klap!

Rivera viel in voor de geblesseerde Henry Briones. Francisco kreeg ruim een maand de tijd om zich voor te bereiden op dit gevecht. Ook Rivera zal op zijn tellen moeten passen, van zijn laatste vier gevechten gingen er drie verloren.

Keys to success:
Voor zowel Rivera als Pickett zal het de bedoeling zijn een staande partij te vechten. Beide mannen hebben KO power en gebruiken deze ook regelmatig. Ondanks dat Pickett meer submission wins op zijn naam heeft, staat hij net als Rivera bekend als een standup vechter.

Tom Breese vs. Keita Nakamura

Tom Breese

Record : 9-0 (UFC 2-0)
Geb.Datum : 26 september 1991. Land : Engeland
Twitter : @breesemma
Gym : Tristar Gym
Notable Wins : Cathal Pendred
Bonus: Performance of the Night

VS.

Keita Nakamura

Record : 31-6-2-1 (UFC 1-3)
Geb.Datum : 22 mei 1984. Land : Japan
Twitter : @ktanakamura
Gym: K-Taro Dojo
Notable Wins : –
Bonus: Performance of the Night

Extra info:
Tom Breese heeft (nog) geen bijnaam, maar je zou hem best mogen bestempelen als ‘Engelands hoop in bange dagen’. Michael Bisping is lange tijd de beste vechter geweest die uit Engeland afkomstig is, maar als we kijken wie er naast Bisping nog meer een top positie zou kunnen innemen blijft het lang stil. Tom Breese wordt gezien als heel groot talent en werkt zijn trainingen in Canada af bij Firas Zahabi, Tristar Gym. Zijn laatste tegenstander in de UFC, Cathal Pendred, was al 5 gevechten lang niet vroegtijdig gestopt. Tom Breese draaide er zijn hand nauwelijks voor om en wist het nog in de 1e ronde te beslissen.

Keita Nakamura is voor de meeste UFC fans een onbekende vechter, maar dit is zijn 2e ‘run’ in de UFC. Ook zijn record liegt er niet om,  39 gevechten op 12 jaar tijd. Via Shooto, Dream, WVR en Deep kwam hij weer terug bij UFC en wist in zijn vorige gevecht van Li Jingliang te winnen.

Keys to success:
Breese heeft ondanks zijn vele submission wins waarschijnlijk niet het voordeel op de grond. Keita Nakamura heeft veel meer ervaring, en lijkt daar dus het voordeel te hebben. Breese heeft met zijn lengte en reach het voordeel in de stand-up game. Ook gezien zijn twee overwinningen in de UFC, beide via eerste ronde TKO.

Gegard Mousasi vs. Thales Leites

Gegard Mousasi

Record : 37-6-2 (UFC 4-3)
Geb.Datum : 1 augustus 1985. Land : Nederland
Twitter : @mousasi_mma
Gym : Kops Gym
Notable Wins : Dan Henderson & Ovince St. Preux
Bonus: Fight of the Night & 2 Performance of the Night

VS.

Thales Leites

Record: 25-5 (UFC 10-4)
Geb.Datum : 6 september 1981. Land : Brazilië
Twitter : @thalesleites
Gym:Nova União
Notable Wins : Nate Marquardt & Tim Boetsch
Bonus: 3 Performance of the Night & Submission of the Night

Extra info:
Gegard Mousasi lijkt na 2,5 jaar zijn draai nog niet echt gevonden te hebben in de UFC. Na hele mooie overwinningen op Muñoz, Henderson en Philippou waren er ook de nederlagen tegen Machida, Souza en recent tegen Hall. Tegen Leites kan Mousasi echter weer een flinke sprong in de goede richting maken mocht hij op overtuigende manier winnen. De huidige #9 in de Middleweight divisie zou een paar stapjes omhoog kunnen maken, afhankelijk van zijn eigen- en andere gevechten op de kaart.

Thales Leites staat op #10 en hijgt Mousasi spreekwoordelijk in de nek. Mocht Leites weten te winnen zal Mousasi wegzakken uit de top 10. Sinds zijn terugkeer in 2013 bleef Leites 5 gevechten op rij ongeslagen totdat hij zijn meerdere moest erkennen in Michael Bisping.


Keys to success:
Gegard Mousasi is vrij allround en kan zowel op de grond als staand goed overweg. Mousasi heeft staand wel een voordeel ten opzichte van Leites. Thales Leites daarentegen is een zeer sterke BJJ vechter en kan een tegenstander vanuit iedere positie op de grond het zwijgen opleggen. Leites is sinds zijn terugkeer bij de UFC een completere vechter geworden, gezien zijn twee KO overwinningen.

Anderson Silva vs. Michael Bisping

Anderson Silva

Record : 33-6-1 (UFC 16-2-1)
Geb.Datum : 14 april 1975. Land : Brazilië
Twitter : @spideranderson
Gym : Black House / Team Nogueira
Notable Wins : Vitor Belfort, Dan Henderson, Rich Franklin, Demian Maia
Bonus: 3 Fight, 7 Knockout & 2 Submission of the Night

VS.

Michael Bisping

Record : 27-7 (UFC 15-7)
Geb.Datum : 28 februari 1979. Land : Engeland
Twitter : @bisping
Gym: RVCA
Notable Wins : Brian Stann, Cung Le, Thales Leites
Bonus: 3 Fight of the Night & 1 Performance of the Night

Extra info:
Anderson Silva, wie kent hem niet! Van 2006 t/m 2012 de ongeslagen en betwiste Middleweight kampioen van de wereld en door velen bestempeld als ‘beste aller tijden’. Silva liep in 2013 tegen de lamp toen hij geen respect had voor de stootkracht van Chris Weidman die de wereld shockeerde door met een keiharde KO van Silva te winnen. Ook in hun rematch werden MMA fans wereldwijd geshockeerd, dit keer omdat Silva zijn been finaal in tweeën trapte, doordat Weidman een trap van Silva opving met zijn scheenbeen. Na een lange en zware revalidatie was Silva weer helemaal terug en kreeg een gevecht aangeboden met de uitgesproken Nick Diaz. Silva wist in een vreemd gevecht uiteindelijk toch duidelijk te winnen, maar werd na afloop gepakt op het gebruik van verboden middelen (Androsterone en Drostanolone), oftewel anabole steroïde en een middel dat teruggevonden wordt in onder andere viagra. Nu zijn revalidatie en schorsing voorbij zijn, zal hij de wereld zaterdag moeten bewijzen of hij nog altijd “The Greatest Fighter of All Time” blijkt te zijn.

Michael Bisping steekt niet onder stoelen en banken dat hij Silva ervan verdenkt zijn hele carrière lang verboden middelen te hebben genomen. De Engelsman die een thuiswedstrijd zal vechten ziet dan ook maar één uitkomst: winnen van Anderson Silva, en zijn pad naar de titel vervolgen.
Bisping verloor slechts 4 van zijn laatste 13 gevechten en moest het alleen afleggen tegen de top van de divisie; Belfort en huidig kampioen Luke Rockhold.

Keys to success:
Anderson Silva zal voor velen nog altijd een van de beste vechters van de wereld zijn. De Braziliaan heeft nauwelijks zwakke plekken. Als je er een zou moeten aanwijzen zou het zijn worstelen moeten zijn. Michael Bisping is vrij allround, maar blinkt nergens in uit. Bisping heeft een goede stand-up game en een redelijke ground game. Het zal voor Bisping moeilijk worden om Anderson Silva het zwijgen op te leggen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Oud Legacy FC baas, Mick Maynard aangenomen als nieuwe UFC match-maker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Sean Shelby krijgt een promotie ...

Vitor Belfort zelfverzekerd voor zijn gevecht met Mousasi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vitor ‘The Phenom’ Belfort is ...

Mark Hunt: “Ik wil zijn hoofd naar het volgende universum slaan.”

Mark Hunt heeft nog drie partijen over op zijn UFC-contract. Daarna wil de The ...