Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
De Nevada Athletic Commission heeft Wanderlei Silva zijn levenslange schorsing tijdens een nieuwe bijeenkomst op 17 februari omgezet naar een schorsing van drie jaar. Na het betalen van zijn $70,000 Dollar boetegeld kijkt The Axe Murderer naar de toekomst. Hij liet aan ‘Combate’ weten niet tot mei 2017 te willen wachten:

“De mogelijkheid om weer te mogen vechten betekent veel voor me. De rechtbank, de advocaten en het hele proces hebben me weggehouden van de sport. Ik ben een idool en word over de hele wereld herkend, zo wil ik ook behandeld worden. De commissie heeft voor veel problemen gezorgd die ze niet kunnen oplossen.”
De 39-jarige MMA vechter heeft bij verschillende grote organisaties gevochten. Hij heeft zijn naam groot gemaakt bij de organisatie Pride Fighting Championship in Japan. Hier heeft hij win partijen staan van onder andere Bob Schrijber, Dan Henderson, Quinton Jackson en Kazuyuki Fujita. Wanderlei Silva is een pionier in de sport en heeft veel bereikt met zijn talenten.  
“Ik ben op gesprek geweest bij Nobuyuki Sakakibara, hij is erg geïnteresseerd om me in te roosteren op een evenement in Japan. De fans staan daar te popelen om me weer in actie te zien. Ook heb ik zo nu en dan contact met Bellator MMA. Een soort duo deal zou ideaal zijn, dan kan ik eerst vechten in Japan, en vervolgens in de Verenigde Staten. Ze hebben me al een Jiu-Jitsu partij aangeboden. Ik strijd dan samen met Andre Dida tegen twee andere vechters in Japan. Dat is waarschijnlijk het plan van 2016.”
Enkele dagen geleden was Wanderlei Silva actief met het delen van een zelfgemaakte poster. Zo verspreidde hij een foto met daarom Fedor Emelianenko op een evenement in Japan. Deze foto is uiteraard niet echt:
“Er is een mogelijkheid dat ik vecht tegen Fedor. Maar ik wil eerst even inkomen, na twee jaar afwezigheid kan ik het niet gelijk tegen hem opnemen. Ik wil eerst een paar keer de ring instappen om terug te komen in mijn ritme. Wanneer de promotie er klaar voor is, en ik zit lekker in mijn vel, gaan Fedor en ik knokken. Ik heb gevochten tegen de beste atleten ter wereld. Ik heb niks tegen Fedor, maar ik hou wel van een uitdaging, we zullen het zien.”
Kijk jij vertrouwen in zijn comeback? 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 207 Nunes vs. Rousey Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amanda ‘Lioness’ Nunes was geen ...

Mousasi klaar om te strijden voor UFC Middleweight titel na Belfort

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi zal ...

Claudia Gadelha

Claudia Gadelha vs Karolina Kowalkiewicz officieel voor UFC 212

De geruchten zijn eindelijk bevestigd. Claudia Gadelha en Karolina Kowalkiewicz gaan vechten, en wel ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...