Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Pak je agenda er maar bij, want dit weekend heeft de sport niet één, niet twee, niet drie, maar vier grote evenementen op de planning staan! Vrijdag trappen we af met Bellator MMA. Onder andere Shamrock vs. Gracie en Kimbo Slice vs. Dada 5000 zorgen voor een spektakel in het Toyota Center in Houston. De volgende dag is het tijd voor One Championship en World Series of Fighting. De Nederlandse Vincent Latoel en Anthony Engelen zijn van plan om spectaculair te winnen in Jakarta tijdens het Tribe of Warriors evenement van One FC. Bij WSOF29 zet Marlon Moraes zijn titel op het spel tegen de sterke MMA vechter Joseph Barajas. Tot slot is het op zondag de taak aan de Cowboy’s om het weekend af te sluiten in de Octagon van de UFC.
Vrijdag: Bellator 149: Gracie vs. Shamrock:
Het weekend begint met Bellator 149: Shamrock vs. Gracie. Tijdens het main events kijken de twee pioniers wie de sterkste is. Royce Gracie en Ken Shamrock zijn voor vele geen onbekende. Tijdens UFC 1 en 5 stonden beide mannen al eerder tegenover elkaar. Met een win voor Gracie en een gelijkspel als uitkomst probeert Shamrock het opnieuw. Het co-main event wordt verzorgd door Kimbo Slice en Dada 5000. Ontwijken kan niet meer, het gevecht gaat nu echt gebeuren. Lees meer over dit evenement in de Preview: http://www.epicmma.nl/2016/02/video-preview-bellator-149-gracie-vs.html
Datum en tijd: Op vrijdag 19 februari begint het evenement in de Toyota Center van Houston, Texas. Dit is in de nacht van vrijdag op zaterdag 01:30 Nederlandse tijd. 
LET OP: Het evenement wordt hoogstwaarschijnlijk pas zaterdag om 22:15 uur uitgezonden op de Nederlandse zender van Spike.
Zaterdag: One Championship: Tribe of Warriors:
De organisatie is terug in Jakarta voor een spectaculair evenement. Met een uitverkochte zaal is het de taak aan Luis Santos en Rafael Silva om het main event te verzorgen. Ook Nederland komt in actie. Tijdens het co-main event staat Vincent Latoel tegenover de oud kampioen Kotetsu ‘No Face’ Boku. En eerder op de avond staat Anthony Engelen tegenover Rocky Batolbatol. Lees hier het interview van Vincent Latoel: http://www.epicmma.nl/2016/02/interview-vincent-magnivincent-latoel.html
Datum en tijd: Het evenement wordt niet uitgezonden op de Nederlandse televisie. Fans kunnen op 20 februari 2016 om 14:00 voor 10 dollar online kijken op de volgende site: ONEPPV.com

Zaterdag: World Series Of Fighting 28:

De organisatie is aanwezig in California met een groot evenement. In het main event wordt er gevochten om de Bantamweight titel. Ook het co-main event wordt verzorgd door Bantamweight vechters. Chris Gutierrez en Timur Valiev strijden hier voor hun grootste win binnen de organisatie.

Datum en tijd: Van zaterdag op zondag nacht kun je om 03:00 terecht op WSOF.com voor de pre-lims, het main event begint om 06:00, zender is nog onbekend.
Zondag: UFC 83: Cowboy vs. Cowboy:
Als klap op de vuurpijl sluit de UFC het weekend af. Tijdens het 83ste Fight Night evenement in Pittsburgh, Pennsylvania staat Donald Cerrone tegenover Alex Oliveira. Ook vechters als Derek Brunson, Joe Riggs, Dennis Bermudez en Cody Garbrandt passeren de revue.
Datum en tijd: Het evenement wordt in de nacht van zondag 21 februari op maandag 22 februari om 04:00 uitgezonden op Fox Sports 2. De pre-lims beginnen om 00:15 op Fight Pass.

Ben jij erbij dit weekend?Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Derrick Lewis: “Ik ben hongeriger dan ooit.”

Derrick Lewis voelt dat hij iets te bewijzen heeft na zijn kortstondige pensioen. Zal ...

Iaquinta 2015

Al Iaquinta houdt spectaculaire tirade in interview: “Houd je muil!”

Al Iaquinta is ondanks zijn glansrijke overwinning op Diego Sanchez van afgelopen zaterdag allesbehalve ...

Ronda Rousey aan de slag met nieuwe kracht en voeding trainer

Na lange tijd stilte rondom Ronda Rousey springt haar naam weer op de radar. ...

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met onder andere Max Holloway, José Aldo, ...