Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?

James Krause (22-7-0)

Tegenstander: Michel Prazeres (19-2-0)
Waarom: Met een unaniem besluit wist Krause de overwinning te boeken. Maar als je naar zijn record kijkt zie je dat hij schommelt tussen winst en verliespartijen, bovendien maakt hij te weinig indruk om een gerankte tegenstander te krijgen. Prazeres zit in hetzelfde schuitje en heeft zijn laatste partij gewonnen tegen Valmir Lazaro afgelopen november. Wellicht kan de winnaar genoeg indruk achterlaten om zo een gerankte tegenstander te krijgen.
Chris Camozzi (22-10-0)

Tegenstander: CB Dollaway (16-9-0)
Waarom: Camozzi heeft met een (T)KO in de eerste ronde weten te winnen van Joe Riggs. Het was een korte avond voor Camozzi die al een aantal keer terug is gekeerd naar de UFC na “ge-cut” te zijn. Nu met 2 achtereen volgende winstpartijen op zijn naam is het tijd voor iets wat hogere competitie. CB Dollaway heeft laatst verloren van Nate Marquadt maar heeft een hele tijd rond de top 15 gezeten, een zogeheten “gate-keeper”. Een kans voor Dollaway om zijn laatste 3 verliespartijen uit te wissen en een kans voor Camozzi om te klimmen in de rankings.
Dennis Bermudez #8 (15-5-0)

Tegenstander: Brian Ortega (10-0-0-1 NC)
Waarom: Misschien de minst spannende partij maar Bermudez ging er uiteindelijk vandoor met de winst. In een overvolle Featherweight divisie zit er weinig anders op dan een stap terug te gaan in competitie, aangezien iedereen boven hem al staat geboekt of het zouden weer re-matches moeten worden. Ortega heeft 3 gevechten gevochten in de UFC en 1 daarvan is omgezet naar een no-contest. Hij heeft het laatst gevochten tegen Diego Brandao afgelopen januari, een partij die hij op submission won.  
Cody Garbrandt (7-0-0)

Tegenstander: John Lineker (26-7-0)

Waarom: Met een (T)KO in de eerste ronde wist Garbrandt het er een vroege avond van te maken. De Braziliaanse Jiu Jitsu wereldkampioen had geen antwoord op de druk die Garbrandt uitoefende op hem. Ongeslagen is Garbrandt in zijn MMA carrière en het is tijd voor een gerankte tegenstander. Zijn originele tegenstander zou de nummer 11 gerankte, John Lineker zijn, maar die moest helaas terugtrekken met knokkelkoorts. Het oorspronkelijke gevecht tussen deze twee mannen sprak meer mensen aan dan het werkelijke gevecht dus stel ik voor dat ze dat gevecht herboeken.

Derek Brunson #13 (14-3-0)


Tegenstander: Uriah Hall #11 (13-6-0)

Waarom: Ook Brunson wist het gevecht in de eerste ronde te winnen en deed dit ook met een (T)KO. Brunson heeft 4 achtereen volgende winstpartijen waarvan 3 op (T)KO op zijn naam staan en begint een gevaarlijke streak op te bouwen. Iemand die ook erg gevaarlijk staand is, is Uriah Hall. Hall heeft afgelopen november gevochten tegen Robert Whittaker maar verloor deze op unaniem besluit. Een gevecht wat vuurwerk beloofd en hoogstwaarschijnlijk vroegtijdig zal eindigen.

Donald Cerrone (29-7-0-1 NC)


Tegenstander: Tim Means (25-7-1)

Waarom: “Cowboy” heeft het ook in de eerste ronde afgemaakt maar ditmaal met een submission. Het was een vrij makkelijke overwinning en is daar zonder kleerscheuren uitgekomen. Even was de vraag of Cowboy zou invallen voor de geblesseerde Rafael Dos Anjo maar die taak is naar Nate Diaz gegaan. Daarom stel ik voor hier ook het originele gevecht te laten plaatsvinden, een match-up die voor menig kijkers gaat zorgen en aangezien “Cowboy” het liefst zoveel mogelijk wil vechten hoeft het ook niet zo heel lang te duren. In ieder geval is het een gevecht waar wij als fans niks op verliezen.

Houd EPICMMA in de gaten voor meer nieuws.  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Miesha Tate verwacht rol bij Fox nu ze met pensioen is

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalige UFC bantamweight kampioen ...

Fight Announcements Recap Week 37.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Met afstand de grootste fight ...

EPIC Hangout #036: The Monday Blues

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

EPIC Hangout #035: UFC Fight Night: Dillashaw vs. Cruz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...