Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
UFC on Fox 18: Johnson vs. Bader

`s-Hertogenbosch – In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?


Bryan Barberena (11-3-0)

Tegenstander: Darren Till (13-0-1)
Waarom: Met het ontsporen van de “hypetrain” genaamd Sage Northcutt heeft Barberena wellicht zijn grootste winst tot nu toe weten te behalen. Staand lag de overhand lichtelijk bij Northcutt maar eenmaal op het canvas was het een heel ander verhaal. Zo wist Barberena te winnen met “Arm-triangle Choke” vanuit halfguard, iets wat niet vaak gebeurd. Deze winstpartij zal zijn carrière een boost gaan geven en voor meer bekendheid zorgen. Darren Till komt van gelijkspel af tegen Nicolas Dalby in oktober maar Dalby heeft een gevecht in Zagreb later dit jaar. Een kans voor beide vechters om te zien waar ze staan in de Welterweight divisie, en misschien is de winnaar dan klaar voor een gerankte tegenstander. 

Jimmie Rivera (19-1-0)

Tegenstander: Eddie Wineland #13 (21-11-1)  
Waarom: Rivera heeft met zijn druk, striking en takedowns Alcantara weinig kans gegeven om in zijn ritme te komen en zo de partij te winnen. Hij versloeg daarmee de nummer 14 gerankte Bantamweight vechter en zal die ladder willen blijven beklimmen. Op nummer 13 staat Wineland die van een eerste ronde TKO/KO verlies af komt aan de hand van Bryan Caraway. Beide willen ze stijgen in de rankings en in de bomvolle Bantamweight divisie is dat geen makkelijke opgave, maar met de stijlen die deze twee vechters voeren zullen wij als fans de echte winnaars zijn. 

Ben Rothwell #7 (36-9-0)

Tegenstander: Andrei Arlovski (25-11-0, 1 NC)
Waarom: Met een “Gogo Choke” wist Big Ben er in de tweede ronde een eind aan te maken en zo de partij te winnen. Het was de eerste keer dat Barnett af tikte in een MMA wedstrijd. Al met al niet een geweldig gevecht maar eindigde wel in een mooie submission. Aangezien Miocic de volgende in de rij is voor de titel zal Rothwell nog minstens een partij moeten winnen om die kans te krijgen. Arlovski komt af van een verlies tegen “Challenger”, Miocic en zal snel weer een omdraai willen maken om terug in de winstkolom te komen. Voor Rothwell een kans om zich neer te zetten als eventuele “Challenger” en een kans voor Arlovski om weer een winstpartij op zijn naam te zetten.

Anthony Johnson #2 (21-5-0)

Tegenstander: Glover Teixeira #5 (24-4-0)
Waarom: Met zware “Ground and Pound” had Johnson er minder dan twee minuten voor nodig om de winst te behalen. Johnson heeft in een span van één jaar, vier keer gevochten waarvan zijn enige verlies kwam aan de hand van Champ Daniel Cormier. Dat is al een opgave opzich in de Light-Heavyweight divisie die vol zit met top contenders. Het probleem is dat “DC” het gaat opnemen tegen Jones alleen is die datum nog niet bekend,  dat betekend een hele lange tijd om stil te staan voor Johnson. Glover Teixeira komt van een winstpartij af tegen Patrick Cummins en staat op nummer 5 in de rankings. Een kans voor Teixeira om de top contender, Johnson van zijn plaats af te stoten en een kans voor Johnson om zijn plaats als volgende “Challenger” te bevestigen. 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Zabit Magomedsharipov

Wie wordt de nieuwe tegenstander van Zabit Magomedsharipov?

Krijgt Zabit Magomedsharipov als volgende tegenstander iemand uit de top 15?

Weekly Fight Announcements

Claudia Gadelha en Carla Esparza hopen elkaar na twee mislukte pogingen eindelijk te treffen ...

Fight Announcements Recap Week 42.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Als je dacht dat 3 nieuwe ...

Kevin Lee

Kevin Lee beschrijft zeer zware weightcut voor UFC 216

Kevin Lee geeft in eigen woorden weer wat voor hachelijke taferelen hij onderging op ...