Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator MMA gaat dit jaar niet alleen uitbreiden naar de Europese markt, maar heeft kort geleden zelfs Bellator Kickboxing aangekondigd, een compleet andere sport in een compleet andere markt.   


Niet alleen voor het eerst Bellator Kickboxing en Europese Cards maar ook nog samenwerkingsverbanden met de Italiaanse organisatie Oktagon en de Japanse organisatie Rizin FF. Hoe dat allemaal uit gaat pakken, zal de tijd leren. Het moge duidelijk zijn dat Bellator grote stappen aan het maken is met niet alleen talent binnenhalen, maar ook in uitbreiding van de organisatie.


Bellator MMA 152: Pitbull vs. Campos

Aangezien Bellator MMA ook plaats moet maken voor de première van Bellator Kickboxing zullen er maar 5 MMA gevechten staan op deze Card, hoe de gehele Card verder ingedeeld zal worden moet in komende weken nog duidelijk worden. 
In het Main-Event van de avond zal Patricky Pitbull (15-7-0) het gaan opnemen tegen Derek Campos (16-6-0) in de Lightweight divisie. Pitbull komt afgelopen januari van een KO winst af over Ryan Couture (op “short-notice”), waar Campos afkomt van een KO winst over Melvin Guillard tijdens Bellator 149. Met 15 (T)KO`s tussen beide mannen belooft dit een hele spannende match-up te worden.
Het Co-Main Event zal worden verzorgd door oud UFC vechter en thuisfavoriet Alessio Sakara (17-11-0) en Brian Rogers (12-8-0) in de Light-Heavyweight divisie. Het zal het Sakara’s debuut worden bij Bellator MMA en heeft voor het laatst september 2015 gevochten tijdens Final Fight Championship 19, een gevecht wat hij won via TKO in de eerste ronde. Brian Rogers komt van een submission winst over Virgil Zwicker af afgelopen december tijdens Bellator 147.Voor het Co-Main Event zal één van Bellator MMA’s Featherweight prospect’s in A.J. McKee (3-0-0) het gaan opnemen tegen thuisfavoriet en Bellator MMA debutant Danilo Belluardo (5-1-0). Ook staan er twee damespartijen op het menu, Russisch Muay Thai kampioene Anastasia Yankova (2-0-0) zal haar Bellator MMA debuut maken tegen Anjela Pink (0-0-0) die haar eerste professionele MMA partij zal draaien in de Flyweight divisie. En om de MMA Card te beginnen zullen Daniele Miceli (2-0-0) en Daniele Scatizzi (6-2-0) de kooi instappen in een Featherweight gevecht.

Bekijk hieronder de volledige MMA Card:

 • Patricky Freire (15-7) vs. Derek Campos (16-6)
 • Alessio Sakara (17-11) vs. Brian Rogers (12-8)
 • A.J. McKee (3-0) vs. Danilo Belluardo (5-0)
 • Anastasia Yankova (2-0) vs. Anjela Pink (Debuut
 • Daniele Miceli (2-0) vs. Daniele Scatizzi (6-2)

Bellator Kickboxing:

De volledige Bellator Kickboxing Card is nog niet compleet. Maar een aantal namen zijn al genoemd, waaronder twee Nederlandse namen.
Melvin Manhoef (49-12-0) zal het Main Event van het Bellator Kickboxing gedeelte verzorgen tegenover Alexandru Negrea (8-2-0). Manhoef, een veteraan in zowel Kickboksen, als MMA heeft buiten dit gevecht ook al een titelgevecht geboekt tijdens Bellator MMA 155 tegenover Rafael Carvallo (20 mei). 

De volgende Nederlandse naam die op deze Card zal staan is onze eigen Denise Kielholtz (43-2-0) die haar Bellator Kickboxing debuut zal maken tegenover een nader te benoemen tegenstander.

Zodra er meer bekend is over de Bellator Kickboxing Card zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen, houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Bekijk hier de Bellator Kickboxing Card tot nu toe:

 • Melvin Manhoef (49-12) vs. Alexandru Negrea (8-2)
 • Mustapha Haida (37-3-3) vs. Karim Ghajji (95-12)
 • Raymond Daniels (10-3) vs. TBA
 • Denise Kielholtz (43-2) vs. TBA
 • Kevin Ross (30-9) vs. TBA
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Preview Bellator 149: Gracie vs. Shamrock + Fight-Card

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...

Bellator zal de medische kosten van “Cyborg” uitbetalen evenals zijn Win Bonus.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator president, Scott Coker heeft ...

Bellator 177 Dantas vs. Higo Recap

Eduardo Dantas versloeg Leandro Higo via een split decision. Zijn titel werd tijdens de ...

Bellator 178 Straus vs. Freire Recap

Patricio Freire wist zijn Bellator vedergewicht titel van Daniel Straus te heroveren nadat hij ...