• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
UFC vechter Jon Jones heeft op donderdagochtend 31 maart om 8:00 uur een afspraak met de rechtbank van New Mexico. Jones heeft sinds zijn melding afgelopen dinsdag het Bernalillo Country Metropolitan Detention Center nog niet verlaten. Ook de aankomende nacht zal hij hier verplicht moeten verblijven.
De 28-jarige MMA vechter heeft mogelijk vijf verschillende strafbare overtredingen gemaakt. Jones wordt beschuldigd van straat racen, roekeloos rijgedrag, het gebruik van een illegaal uitlaatsysteem, niet wisselen naar de juiste rijbaan en een onjuiste weergaven van zijn kentekenplaat.

Na zijn misdrijf op april 2015 kreeg Jon Jones een proeftijd van 18-maanden opgelegd door rechter Charles Brown. Deze punten worden morgen ook meegenomen bij de rechtbank.
De UFC heeft ook gereageerd op het nieuws:
UFC is aware that Jon Jones turned himself into the Albuquerque Police Department this morning for a potential probation violation stemming from a traffic stop last week. UFC has been in touch with Jones’ legal team and will have no further comment until the organization has had appropriate time to gather necessary information.

Jon Jones staat op 23 april tegenover de kampioen Daniel Cormier. Het evenement wordt georganiseerd in de MGM Grand Garden Arena, Las Vegas. Het is een rematch met de Light Heavyweight titel op het spel. Het co-main event wordt verzorgd door Flyweight Demetrious Johnson en uitdager Henry Cejudo.

Houd EPIC MMA en UFC Nederland in de gaten voor meer informatie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who's Next ?!? UFC 197: Jones vs. Saint Preux

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Ian McCall: “mijn lichaam kapte er gewoon mee”.

Pech blijft Ian McCall achtervolgen. Voor UFC 208 kapte zijn lichaam er simpelweg mee. ...

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

(Vlog) UFC 209 Embedded – Aflevering 3

Aflevering 3 van UFC Embedded met Tyron Woodley, Stephen Thompson, Khabib Nurmagomedov en Tony ...