Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
UFC vechter Jon Jones heeft op donderdagochtend 31 maart om 8:00 uur een afspraak met de rechtbank van New Mexico. Jones heeft sinds zijn melding afgelopen dinsdag het Bernalillo Country Metropolitan Detention Center nog niet verlaten. Ook de aankomende nacht zal hij hier verplicht moeten verblijven.
De 28-jarige MMA vechter heeft mogelijk vijf verschillende strafbare overtredingen gemaakt. Jones wordt beschuldigd van straat racen, roekeloos rijgedrag, het gebruik van een illegaal uitlaatsysteem, niet wisselen naar de juiste rijbaan en een onjuiste weergaven van zijn kentekenplaat.

Na zijn misdrijf op april 2015 kreeg Jon Jones een proeftijd van 18-maanden opgelegd door rechter Charles Brown. Deze punten worden morgen ook meegenomen bij de rechtbank.
De UFC heeft ook gereageerd op het nieuws:
UFC is aware that Jon Jones turned himself into the Albuquerque Police Department this morning for a potential probation violation stemming from a traffic stop last week. UFC has been in touch with Jones’ legal team and will have no further comment until the organization has had appropriate time to gather necessary information.

Jon Jones staat op 23 april tegenover de kampioen Daniel Cormier. Het evenement wordt georganiseerd in de MGM Grand Garden Arena, Las Vegas. Het is een rematch met de Light Heavyweight titel op het spel. Het co-main event wordt verzorgd door Flyweight Demetrious Johnson en uitdager Henry Cejudo.

Houd EPIC MMA en UFC Nederland in de gaten voor meer informatie.

  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204 Free Fight: Vitor Belfort vs. Yoshihiro Akiyama

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Oud kampioen Vitor ‘The Phenom’ ...

(Video) UFC 204 Media-scrums Danny Roberts: “Ik werk mezelf naar de top”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gisteren was het tijd voor ...

UFC Fight Night: Rothwell vs. dos Santos op FOX!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zondag 10 april reist ...

Miesha Tate heeft volle vertrouwen in het UFC debuut van Cindy Dandois

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Na gevochten te hebben bij de ...