Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Niet één maar twee vechters van Bellator MMA 149 hebben hun pre-fight drugstest gefaald. Kimbo Slice en Ken Shamrock hadden beide verboden middelen in hun systeem en zijn voorlopig geschorst door de Texas Departement of Licensing and Regulation (TDLR).


Welke verboden middelen dat waren is niet vrijgegeven omdat er nog onderzoek gedaan word door het TDLR. Ze vielen door de mand tijdens hun “pre-fight” drugstest, in de vorm van een urinemonster wat ze voor hun gevecht hebben moeten afgeven.

Shamrock verloor die avond voor de tweede keer van rivaal Royce Gracie op een wat controversiële manier nadat hij een knie in zijn kruis ontving. Slice daarentegen won van Dada 5000 in een gevecht waar veel kritiek op was door toe doen van het tempo of beter gezegd het ontbreken daarvan. Shamrock zal zijn verlies behouden maar wat er met Slice’s win gaat gebeuren is vooralsnog niet duidelijk.

Volgens een woordvoerder van Bellator is de organisatie nooit officieel in kennis gesteld van de testresultaten en kan er daarom ook nog geen uitspraken over doen. Wat de verdere sancties zullen zijn voor deze overtredingen moet nog blijken maar over het algemeen zijn de straffen in Texas, 90 dagen schorsing en een geldboete van 5000 dollar.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws!


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Douglas Lima: “Het wordt een finish in de derde ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA was aanwezig in ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi wil ook bij Bellator ‘schone’ vechters

Gegard Mousasi wil bij Bellator ook tegenover 'schone' vechters komen te staan, en daarom ...

Coenen met winst weer in handbereik van een titelpartij?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nederlands eigen Marloes Coenen (23-7) ...