Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Niet één maar twee vechters van Bellator MMA 149 hebben hun pre-fight drugstest gefaald. Kimbo Slice en Ken Shamrock hadden beide verboden middelen in hun systeem en zijn voorlopig geschorst door de Texas Departement of Licensing and Regulation (TDLR).


Welke verboden middelen dat waren is niet vrijgegeven omdat er nog onderzoek gedaan word door het TDLR. Ze vielen door de mand tijdens hun “pre-fight” drugstest, in de vorm van een urinemonster wat ze voor hun gevecht hebben moeten afgeven.

Shamrock verloor die avond voor de tweede keer van rivaal Royce Gracie op een wat controversiële manier nadat hij een knie in zijn kruis ontving. Slice daarentegen won van Dada 5000 in een gevecht waar veel kritiek op was door toe doen van het tempo of beter gezegd het ontbreken daarvan. Shamrock zal zijn verlies behouden maar wat er met Slice’s win gaat gebeuren is vooralsnog niet duidelijk.

Volgens een woordvoerder van Bellator is de organisatie nooit officieel in kennis gesteld van de testresultaten en kan er daarom ook nog geen uitspraken over doen. Wat de verdere sancties zullen zijn voor deze overtredingen moet nog blijken maar over het algemeen zijn de straffen in Texas, 90 dagen schorsing en een geldboete van 5000 dollar.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws!


  • Show Comments (0)

You May Also Like

Rampage Jackson: ”Ik maak mijn contract met de UFC af, en dan ga ik met pensioen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Quinton ‘Rampage’ ...

Bellator MMA en Bellator Kickboxing keren terug naar Italië

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Slechts dagen na het eerste ...

Lena Ovchynnikova:”Ik voel helemaal geen druk”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA was aanwezig in ...