Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Er staat weer een One Championship evenement voor de deur. Op vrijdag 18 maart barst het spektakel los in de Thuwunna Stadium in Yangon, Birma/Myanmar. Het main event wordt verzorgd door Middleweight vechters ‘The Burmese Python’ Aung La N Sang en Mohamed Ali. Ook oud Flyweight kampioen Adriano Moraes verwacht zijn prestaties te leveren in de kooi. Verder passeren atleten als Alex Silva, Jordan Lucas, Christan Lee en de Nederlandse MMA vechter Anthony Engelen de revue.
Nog geen maand geleden stapte de Nederlandse MMA vechter Anthony Engelen de kooi in.
Op 20 februari 2016 tijdens het evenement One Championship: Tribe of warrios wist hij zijn klus snel te klaren. In de eerste ronde slaagde hij erin om zijn tegenstander naar de grond te brengen om vervolgens een verwurging aan te zetten. Hij dwong Rocky Batolbatol om af te kloppen en won zijn partij:

Anthony Engelen is een 30-jarige MMA vechter uit Ermelo, Gelderland. Hij traint bij Aliance Indonesia en Tatsujin Dojo in Deventer en draagt de Lightweight titel van Indonesische-kampioenschappen. Met een professioneel record van 4 win partijen en 1 verlies partij, verwacht Engelen vrijdag opnieuw te winnen met een submission.

“I Will Submit Christian Lee”

Tegenover de Nederlander staat Christian Lee. Een 17-jarige vechter uit Singapore. Hij traint samen met zijn zus Angela ‘Unstoppable’ Lee bij Evolve MMA en heeft een professioneel record van 2 win partijen en 0 verlies partijen. Naast het wedstrijd vechten is hij hier werkzaam als Assistant Instructor MMA. Lee draagt een zwarte band in Taekwondo en TDS en heeft een paarse band in Brazilian Jiu-Jitsu.

Christian Lee

Het evenement is te bekijken om 13:30 op een Pay-Per-View stream van 9,99 Dollar: 
http://www.onefc.com/livestream.html

Bekijk hier de volledige kaart:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Victory Fighting Championship op UFC Fight Pass

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Binnenkort kun je op Fight ...

(Interview) Nick Salchow is klaar voor zijn WSOF debuut!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nick Salchow is de eerste ...

Alle persconferenties van de Mayweather vs. McGregor op een rijtje!

Zie hier alvast alle persconferenties van Mayweather vs McGregor op een rijtje!

Mayweather vs McGregor Embedded: Vlog Series – Aflevering 1

Het is geen UFC evenement maar Mayweather vs McGregor krijgt wel de UFC behandeling ...