Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor een mooi evenement van World Series of Fighting.
De Decagon, waarin de gevechten worden gehouden, staat dit keer in het Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas waar World Series of Fighting 30 zal plaatsvinden.

De main card met maar liefst twee titelgevechten, zal zoals gebruikelijk live te zien zijn op NBCSN.

In het eerste main card gevecht van de avond staan Abu Azaitar (11-1) en Danny Davis Jr. (11-10) tegenover elkaar. Azaitar die uitkomt voor Duitsland verloor zijn enige MMA gevecht in 2012 en won vervolgens zes maal op rij. Hij maakt zaterdag zijn debuut voor de promotie. Davis weet wat het is om voor World Series of Fighting te vechten. Zijn aanstaande gevecht wordt zijn 6e partij voor WSOF. Na een zeer voortvarend begin waarin Davis drie keer op rij won, verloor hij zijn laatste twee tegen Matthew Frincu en Abubakar Nurmagomedov.

Vinny Magelhaes (13-7) is bij de meeste MMA fans wel bekend. Na twee mislukte pogingen in de UFC (1-4) kwam Magelhaes via Titan FC terecht bij World Series of Fighting waar hij in zijn debuutpartij won van MMA veteraan Matt Hamill. Zaterdag mag Vinny het opnemen tegen Jake Heun (9-4). Heun kwam vier keer eerder uit voor WSOF en won er drie. Het enige gevecht dat Heun verloor was tegen contender Clifford Starks, die later op de avond zal vechten voor de WSOF Middleweight titel.

Jon Fitch (27-7) neemt het in het co-main event van de avond op tegen Joao Zeferino (20-7).
Fitch die het grootste gedeelte van zijn carriere doorbracht in de UFC, vecht inmiddels al zijn 6e gevecht in WSOF en is daarmee een van de actiefste vechters van de promotie. Na een zeer tegenvallend debuut tegen Burkman won Fitch achtereenvolgens van Alfaya en Hallman. Verloor eind 2014 van Palhares via Kneebar, maar won het “title eliminator” gevecht van Yushin Okami. Joao Zeferino vocht in het “8-man Lightweight Tournament” en begon voortvarend met een Heel Hook overwinning op Brian Foster. Ook de halve finale werd op Heel Hook gewonnen, dit keer tegen Jorge Patino. In de finale zou Zeferino het wederom opnemen tegen Foster die inviel i.v.m. een blessure van Mike Ricci. Dit keer was Foster echter de betere. Na deze grote teleurstelling besloot Zeferino over te stappen naar Welterweight om hier de uitdaging tegen Jon Fitch aan te gaan voor de vacante Welterweight titel.

Het main event is er eentje om van te smullen, kampioen in twee divisies, David Branch (17-3), zal zijn Middleweight titel verdedigen tegen de sterke Clifford Starks (13-2). Beide mannen zijn 34 jaar oud en zijn gezamelijk goed voor een record van 30-5. Branch, die traint met Renzo Gracie verloor voor het laatst in 2012 (van Anthony Johnson) en won vervolgens zeven gevechten op rij van o.a. Paulo Filho, Yushin Okami en Teddy Holder. Starks verloor zijn enige twee gevechten van Ed Herman en Yoel Romero en wist te winnen van o.a. Dustin Jacoby, Jake Heun en Mike Kyle. Zal Starks het kunststukje flikken of weet Branch ook deze directe aanval af te slaan?

    

De zes prelim gevechten zijn overigens gratis te bekijken op de website van WSOF en zien er als volgt uit:
Abubakar Nurmagomedov (11-1) vs. Matt Frincu (7-1)
Rex Harris (8-2) vs. Clinton Williams (7-3)
Steve Kozola (6-0) vs. Matt Church (2-1) / Gil Guardado (5-1)
Juan Carlos Garcia (0-0) vs. Jason Pacheco (1-0)
Adam Aquaviva (4-2) vs. Andres Ponce (2-2)
Jeff Roman (1-2) vs. Zach Bunnell (0-0) / Nick Salantri (0-1)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bosslogic Mayweather vs. McGregor

Alles wat je moet weten over Mayweather vs. McGregor op een rijtje

Alle antwoorden op je eerste reeks vragen over dit gevecht op een rijtje. Op ...

ONE Union of Warriors: Lee vs. Engelen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er staat weer een One ...

Alle persconferenties van de Mayweather vs. McGregor op een rijtje!

Zie hier alvast alle persconferenties van Mayweather vs McGregor op een rijtje!