Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator 151: Warren vs. Caldwell zal vannacht plaats gaan vinden in het Global Event Center in De Winstar World Casino and Resort in Thackerville, Oklahoma.


Main Event:De oud kampioen, Joe Warren (13-4-0) zal het gaan opnemen tegen de ongeslagen Darrion Caldwell (8-0-0) in het Main Event van de avond.

Met de vraag hoe hij zich voelde oplopend naar zijn gevecht met Warren had Caldwell dit te zeggen, “I`m feeling undefeated”. Dit word Caldwell`s moeilijkste tegenstander ooit. Dat weet hij heel goed maar voor iemand met titel aspiraties zal hij er toch doorheen moeten. Een winst over een veteraan en oud kampioen als Warren zal hem dan ook gelijk boven aan de lijst met titeluitdagers plaatsen. Op de vraag wanneer deze partij zou eindigen had Caldwell dit te zeggen, “I’m going to finish Joe in the first. “It doesn’t matter if it’s by submission or knockout. He’s going to be stiff as a board.” 


Joe Warren is een oud kampioen in niet 1 maar 2 divisies, Bantamweight en Featherweight. Als hij nog een maal voor goud wil gaan zal hij deze partij moeten winnen, want met 39 jaar is er niet heel veel tijd over. Het sterkste punt van Warren is zijn worstelen waardoor hij dit gevecht hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk naar de grond zal proberen te krijgen.

Bekijk hieronder Bellator MMA: What to Watch: Warren vs. Caldwell.

Co-Main Event:

In het Co-Main Event zal Fernando Gonzalez (24-13-0) het gaan opnemen tegenover RFA kampioen Gilbert Smith (12-4-0). Het was in eerste instantie de bedoeling dat Michael Page (9-0-0) tegen Gonzalez zou staan maar die moest helaas terug trekken. 
Je kent Gilbert Smith misschien van zijn tijd in The Ultimate Fighter, maar is sinds die tijd kampioen geworden in RFA. Hij neemt dit gevecht op 1 maand tijd aan en verlaat daarvoor zijn titel in RFA om het in “the big show” te gaan proberen. Een grote kans om te laten zien wat hij in huis heeft.
Fernando Gonzalez daarentegen zou het gaan opnemen tegen wellicht een van de bekendste vechters op het Bellator MMA rooster in Michael “Venom” Page. Een stap terug in competitie zou je zeggen, maar toch zal hij dit gevecht niet licht oppakken. 

De rest van de Card:

Ook staat er een Bantamweight “contender-fight” op het programma tussen Bubba Jenkins (10-2-0) en Goiti Yamauchi (19-2-0). Een gevecht tussen Bellator debutant Sirwan Kakai (12-3-0) en Joe Taimanglo (21-6-1) zal de Main card doen openen.
Er staan maar liefst zeven gevechten op de Preliminary Card waaronder één Gracie. Nieman Gracie staat 3-0 in Bellator en natuurlijk komen al die winsten via submission. Met Renzo Gracie in zijn corner zal hij ook dit gevecht waarschijnlijk met een submission willen beëindigen. 
Bekijk hieronder de volledige line-up van Bellator MMA 151: Warren vs. Caldwell.  

Main Card:

Darrion Caldwell vs. Joe Warren
Fernando Gonzalez vs. Gilbert Smith
Bubba Jenkins vs. Goiti Yamauchi
Sirwan Kakai vs. Joe Taimanglo

Preliminary Card:

Chris Jones vs. Ray Woord
Steve Garcia vs. Ricky Turcios
Justin Patterson vs. Chance Rencountre
Aaron Roberson vs. Treston Thomison
Roger Carroll vs. Neiman Gracie
Jermayne Barnes vs. Derek Palmer
Stephen Banaszak vs. Steven Peterson

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Preview Bellator 148:

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het dan ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

De ongeslagen worstelaars Tyrell Fortune en Ed Ruth hebben beide een tegenstander gekregen voor ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe weekly fight announcement. Benson Henderson zal samen met Patricky ...