Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?


Amanda Nunes #4 (12-4-0)

Tegenstander: Holly Holm #1 (10-1-0)
Waarom: Met een redelijk dominante prestatie wist Nunes de partij naar zich toe te trekken. Hoewel Nunes heeft gezegd dat zij met winst zou blijven wachten op een “title-shot”, denk ik niet dat dat het geval zal zijn. Er is al aangekondigd dat Rousey de volgende uitdager zal zijn voor kersverse Bantamweight kampioene, Tate. Hoewel Nunes erg dichtbij een “title-shot” zit, is blijven wachten een slechte optie aangezien er meer mensen dichtbij die shot zitten. Met een winst over Holm zou die discussie dus helemaal voorbij zijn. Holm heeft zelf ook al aangegeven snel weer terug in de Octagon te willen stappen ook al is het niet een re-match met Tate.
Corey Anderson #12 (8-1-0) 

Tegenstander: Ed Herman (24-11-0-1 NC)
Waarom: Met een unaniem besluit wist Anderson genoeg te doen om de partij te winnen, zijn tegenstander leek de trekker niet te willen overhalen en daar heeft Anderson van geprofiteerd. “Beastin 25/8” zit in moeilijke situatie aangezien iedereen om hem heen in de rankings of geboekt staat, te hoog gerankt is of het worden re-matches. Als hij bezig wil blijven blijft er weinig anders over om een niet gerankte tegenstander te ontmoeten. Ed Herman is een UFC veteraan en komt van een KO winst af tegen Tim Boetsch. veel zal er niet te winnen zijn voor Anderson maar om bezig te blijven blijft er weinig anders over plus het is een kans voor Ed Herman om zich te bewijzen tegen de top 15 in die divisie. 

Ilir Latifi #13 (13-4-0-1 NC)

Tegenstander: Jimi Manuwa #9 (15-2-0)
Waarom: Latifi wist de partij te winnen door middel van unaniem besluit. Met zijn worstelen wist hij zijn tegenstander te controleren en de meeste punten te maken. Hij heeft nu 3 gevechten achtereenvolgend gewonnen en het is tijd voor een stap hoger in competitie. Manuwa komt van een verliespartij af tegen Anthony Johnson in september en zal weer terug willen keren naar de Octagon. Overigens zijn dit twee Europeanen die wij wel op de Rotterdam Card zouden willen zien, als Latifi zonder kleerscheuren uit dit gevecht is gekomen zou het qua timing ook nog best kunnen.
Miesha Tate #C (18-5-0)

Tegenstander: Ronda Rousey #2 (12-1-0)
Waarom: Met een “Rear-Naked Choke” wist Tate eindelijk de UFC belt voor zich te winnen. Een over en weer gevecht waar als het naar de score-kaarten was geweest waarschijnlijk tot een gelijkspel was gekomen. Het duurde niet lang voor haar volgende uitdager werd aangekondigd in Ronda Rousey. Natuurlijk hebben deze twee dames al een geschiedenis opgebouwd aangezien ze al twee keer eerder tegenover elkaar hebben gestaan. Een gevecht wat heel makkelijk zal verkopen aangezien hun geschiedenis.
Nate Diaz #5 (20-10-0)

Tegenstander: Eddie Alvarez #1 (27-4-0)
Waarom: Ook Diaz wist het gevecht vroegtijdig te beëindigen door middel van een “Rear-Naked Choke”, en heeft daarmee wellicht UFC`s grootste “Hype-Train” ooit ontspoort. Hoewel Dana heeft toegegeven dat een titel-gevecht met Robbie Lawler interessant is, is dat een gevecht buiten Diaz zijn divisie, bovendien zijn er in die divisie genoeg uitdagers. In de veronderstelling dat Diaz in de Lightweight divisie blijft stel ik voor om hem tegen de nummer 1, Eddie Alvarez te zetten en daar een “Contender-Fight” van te maken. Een gevecht waar wij als fans niks op verliezen.      
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 204: Bisping vs Henderson: Postfight interviews

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier de Postfight interviews ...

UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe aflevering van UFC 216 Embedded met Tony Ferguson, Kevin Lee, Demetrious Johnson, ...

24-karaats goud en meer dan 3.000 diamanten; The Money Belt

World Boxing Council introduceert een speciale belt voor The Money Fight tussen Floyd Mayweather ...

Georges Saint-Pierre: ”Ik sta niet meer onder contract bij UFC.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eén van de beste atleten ...