Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?

Bec Rawlings (7-4-0)

Tegenstander: Aisling Daly (16-5-0)

Waarom: Hoewel Rawlings misschien wel wat thuisvoordeel mee kreeg op de jury’s score card’s (30-27,30-27,29-28) heeft ze de partij wel weten te winnen. Toch zal ze naar alle waarschijnlijkheid wat meer moeten laten zien om vervolgens wellicht een top 15 tegenstander te krijgen. Aisling Daly komt van een winstpartij af over Ericka Almeida afgelopen oktober en zit ongeveer in de zelfde positie als Rawlings. Zij zal zich ook willen bewijzen om verder te komen naar die top 15.

Steve Bosse (11-2-0)

Tegenstander: Elias Theodorou (11-1-0)

Waarom: Een rechterhand van “The Boss” zorgde ervoor dat het een korte avond was voor zijn tegenstander James Te Huna. Met een record van 1-1 in de UFC waarvan beide gevechten met een KO in de 1ste ronde zijn beëindigd hebben we maar relatief weinig kunnen zien van Bosse in de UFC en is het niet helemaal duidelijk waar hij valt in de rankings. Theodorou komt van een verliespartij af tegen Thiago Santos die toevallig ook degene is waar Bosse het laatst van heeft verloren. Zet deze twee mannen tegenover elkaar in de Octagon om te kijken welke atleet klaar is voor een stap richting hogere competitie. 

Daniel Kelly (11-1-0)

Tegenstander: Krzystof Jotko (17-1-0) 

Waarom: In een “Comback of the Year” kanshebber wist Daniel Kelly het in de laatste ronde te winnen via TKO. Na twee rondes gedomineerd te worden door “ShoeFace” waren beide atleten zichtbaar aangeslagen maar was het Kelly die nog het meeste in de tank had. Met een kick wist hij zijn tegenstander naar het canvas te brengen en de partij met ground and pound af te maken. Jotko heeft afgelopen maand nog op Londen Card gevochten en daar een unanimous decision winst over Bradley Scott behaald. Met 3 achtereenvolgende winstpartijen zal Jotko een zware test zijn voor Daniel Kelly. 
Jake Matthews (11-1-0)

Tegenstander: Ross Pearson (21-10-0-1 NC)
Waarom: In de Fight of the Night wist Matthews de partij via “rear-naked choke” te beëindigen. Een erg over en weer gevecht met veel actie van beide kanten. De 21 jarige Matthews heeft misschien zijn grootste overwinning ooit te pakken en staat nu 4-1 in de UFC. Met twee achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam zal hij die streak willen blijven voortzetten. Een goede manier om zijn populariteit te laten groeien en zo richting top 15 te gaan is om tegen een veteraan met een gevestigde naam te staan en dat is waar Ross Pearson aan zou kunnen voldoen. Pearson heeft ook afgelopen weekend gevochten tegen Chad Laprise en deze met split decision gewonnen.
Neil Magny #9 (18-5-0)
Tegenstander: Johny Hendricks #5 (17-4-0)
 Waarom: Na een zware eerste ronde wist Magny hard terug te slaan in de 2de en 3de ronde. De zichtbaar vermoeide Lombard had geen antwoord op de ellebogen en stoten van Magny en het gevecht was al bijna over in de tweede ronde. Weer een uitstekende overwinning erbij voor Magny’s al indrukwekkende record. Om richting title-shot te gaan zal hij toch nog eerst 1 of 2 winstpartijen nodig hebben over top competitie. Hendricks komt van een verliespartij af tegen Thompson en zal ook zo snel mogelijk richting de title-shot willen gaan.
Mark Hunt #9 (12-10-1)

Tegenstander: Travis Browne #7 (18-3-1)
Waarom: Met weer een trademark “Walk-off KO” wist Mark Hunt de Card tot een spectaculair einde te laten komen. Hunt had maar 3 minuten nodig en 1 stoot om het een korte avond voor Mir te maken. Er is eigenlijk nog maar een logische keuze voor Hunt om aan te nemen aangezien iedereen boven hem al geboekt is en dat is de nummer 7, Travis browne. Browne komt van een iets wat controversiële winstpartij af tegen de ondertussen naar Bellator MMA verhuisde, Matt Mitrione. Een gevecht voor beide mannen om bezig te blijven in de vol geboekte Heavyweight divisie. 
Wat de daadwerkelijke match-ups gaan worden is vooralsnog niet duidelijk maar houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gökhan Saki

Gökhan Saki spreekt over aankomende tegenstander Khalil Rountree

Gökhan Saki heeft nu al een hoop te vertellen over aankomende tegenstander Khalil Rountree. ...

Cormier vs. Johnson main event UFC 210

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Daniel ‘DC’ Cormier en Anthony ...

Vitor Belfort toch niet met pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een paar dagen na zijn ...

Bekijk hier de weigh-ins van UFC 202: Diaz vs McGregor 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier of de atleten ...