Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Bellator MMA 157: Dynamite 2 zal op 24 juni in de Scottrade Center plaats gaan vinden in St. Louis. In het Main Event zal Rampage Jacson (36-11-0) zijn terugkeer maken naar de Bellator kooi tegenover Olympisch Judo Kampioen Satoshi Ishii (14-5-1).

Het eerste Dynamite Event was vorig jaar september en was een mix van Bellator MMA en GLORY Kickboxing. Ditmaal zal het hoogstwaarschijnlijk een crossover zijn tussen Bellator MMA en Bellator Kickboxing.

Er is nog niet veel duidelijk over de line-up of de indeling en er is vooralsnog alleen maar het Main Event aangekondigd.

Hoewel Ishii zijn Bellator debuut maakt tegen een grote naam in Rampage Jackson zal hij de druk wel aankunnen aangezien hij in zijn carrière al wat grote gevechten heeft gehad. Nadat hij zijn Olympische gouden medaille had behaald in het Judo in 2008 keerde Ishii zich naar het MMA. Ishii heeft bijvoorbeeld tegen namen zoals, Mirko Filipovic (2x), Pedro Rizzo, Tim Sylvia, Sean McCorkle en Fedor Emelianenko gestaan. Zijn laatste MMA partij was tijdens Rizin FF afgelopen december, een partij die hij verloor van Jiri Prochazka via KO.

Rampage Jackson was in november 2013 voor het eerst uitgekomen voor Bellator en had een winstreak van 3 partijen op zijn naam, nadat hij ook nog het Heavyweight toernooi had gewonnen. Maar na contract problemen bij Bellator was er ineens het nieuws dat Rampage een nieuw contract bij de UFC had ondertekend. Dit omdat Bellator volgens Rampage Jackson zijn contract niet tot de letter had nageleefd. Na wat juridische rechtszaken en 1 gevecht in de UFC zal Rampage zijn terugkeer gaan maken naar de Bellator kooi komende Juni. Het lijkt erop alsof het contract dispuut is opgelost en ze weer samen door een deur kunnen.

Blijf EPIC MMA volgen voor meer nieuws over Bellator 157: Dynamite 2.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

De ongeslagen worstelaars Tyrell Fortune en Ed Ruth hebben beide een tegenstander gekregen voor ...

Bellator kroont nieuwe zwaargewicht kampioen via groots toernooi in 2018

Bellator MMA komt met grootst achtmanstoernooi om de nieuwe Bellator MMA zwaargewicht kampioen te ...

(Preview) Bellator 158: Daley vs. Lima

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Londen – Na de pre-fight ...