Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We hebben er bijna 1,5 jaar op moeten wachten, maar het Engelse Cage Warriors is terug met een groots evenement op 14 april in Camden Centre, London. De organisatie die dit jaar hun 15 jarig bestaan viert heeft een mooi main event weten neer te zetten tussen Jack Hermansson en Alan Carlos voor de Cage Warriors Middleweight titel.

Nadat op 11 februari 2015 bekend werd dat CEO Graham Boylan de organisatie zou verlaten werd CWFC75 uitgesteld. Het evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden op 21 maart 2015. Na weken van radiostilte leek de promotie op sterven na dood. Maar daar zou verandering in komen, ruim 3 maanden later maakte Boylan zelf bekend dat hij terug was, dit keer niet als CEO, maar als eigenaar van Cage Warriors FC en dat maakte veel los in de Europese MMA gemeenschap.

Tal van steunbetuigingen en woorden van vreugde vielen hem ten delen op social media en de eens zo sterke fanbase van Cage Warriors leek nog grootendeels in tact. De organisatie wordt nog steeds gezien, zelfs na hun lange abscentie van het toeeel ,als een van de grootste en beste MMA organisatie van Europa en een drijvende kracht achter de EMEA (Europe, Middle East, Africa) regio.

Op het moment van hun laatste evenement in november 2014 had de organisatie circa 175 vechters op hun rooster. Volgens schattingen van personen dichtbij de bron zijn er daar zeker nog 100 van over. Daar zal het niet bij blijven daar men hard op zoek is naar het beste talent uit de EMEA regio.

Om nog maar even aan te tonen hoe groot Cage Warriors in 2014 was duiken we terug in de tijd. Het is 15 november 2014 en het MMA evenement dat die avond op het programma staat is de ‘talk of the town’ die week. Londen bruist onder een nieuw MMA evenement van Cage Warriors.

Het is een groot succes en het evenement wordt als zeer geslaagd beschouwd. Wie er die avond allemaal vochten zijn er misschien teveel om op te sommen, maar wat dachten jullie van deze namen; Nicolas Dalby, Joe Duffy, Tom Breese, Saul Rogers, Pannie Kianzad en Anna Elmose. Inmiddels stuk voor stuk bekende namen in de MMA wereld. Vechters van de UFC, Invicta en TUF deelnemers.

Ook wereldberoemde namen als Conor McGregor, Michael Bisping, Dan Hardy, Joanna Jedrzejczyk, Gegard Mousasi,
Ross Pearson, Daniel Weichel, Paul Daley maakten tijdens hun carrière deel uit van Cage Warriors.

Volgens hun promo video’s is Cage Warriors dé ‘proving ground’ voor o.a. Europees talent en zien wij ‘the future generation of MMA fighters’ aan het werk tijdens hun shows. Of deze uitspraken na 1,5 jaar absentie nog steeds van toepassing zijn zal moeten blijken.

Graham Boylan is naar verluidt in gesprek met de UFC op ook Cage
Warriors op Fight Pass beschikbaar te stellen. We kunnen als fans alleen
maar hopen dat het gaat om zowel de live evenementen als de
indrukwekkende Cage Warriors bibliotheek. 

De deuren gaan zaterdag om 18:00 uur open, het eerste gevecht zal om 18:30 uur plaatsvinden en de tv uitzending start om 21:00 uur en zal duren tot 23:00 uur. Mocht je opeens gigantisch veel zin hebben om er live bij te zijn e de sterren van morgen te ontdekken, dan is er slecht nieuws. Het evenement is sinds begin deze week uitverkocht.

Onderstaand de volledige kaart:
Jack Hermansson vs. Alan Carlos
Paddy Pimblett vs. Ashleigh Grimshaw
Brad Wheeler vs. Scott Clist
Chris Fishgold vs. Jordan Miller
Darren Stewart vs. James Hurrell
Alfie Davis vs. Terry Doyle
Pelu Adetola vs. Gyorgy Dolog
Rob Scott vs. Oliver Battell

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cody Garbrandt

Cody Garbrandt wil Demetrious Johnson beletten het record van Silva te pakken

Cody Garbrandt heeft grote ambities die op dit moment geen grens meer kennen. Zo ...

EPIC Hangout #020: EPIC MMA gaat uitbreiden!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Heb je de EPIC Hangout ...

Luke Rockhold: “GSP zal verpletterd worden.”

Luke Rockhold verwacht dat Georges St-Pierre geen schijn van kans maakt tegen Michael Bisping. ...

Dave Sholler verlaat UFC voor NBA’s Philadelphia 76ers

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC-Vice President of Public Relations, ...