Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MAASTRICHT – Ook deze week waren er weer nieuwe gevechtsaankondigingen. In totaal 13 gevechten. Zo werden er twee gevechten toegevoegd aan de UFC 200 card. En ook lijkt het laatste gevecht voor UFN 87 in Rotterdam bekend te zijn. In deze korte recap gaan we in op de belangrijkste/interessantste gevechtsaankondigingen van deze week, en uiteraard de totale lijst onderaan.


Miesha Tate vs. Amanda Nunes

Miesha Tate zal tijdens UFC 200 voor het eerst haar UFC Women’s Bantamweight titel verdedigen. Haar tegenstandster zal de Braziliaanse Amanda Nunes zijn. Tate won vorige maand na een zware partij in de vijfde ronde van Holly Holm via een Rear Naked Choke. Hiermee werd Tate na Rousey en Holm de derde vrouw die de UFC Women’s Bantamweight titel in haar bezit kreeg. Amanda Nunes vocht op hetzelfde evenement tegen Valentina Shevchenko. Nunes won via Unanimous Decision, en vroeg tijdens de persconferentie na het gevecht aan Tate om een gevecht tegen haar. (Nunes had al haar ogen op Tate voordat de Amerikaanse de belt in bezit had). Tate reageerde afwachtend. Maar zei dat als de UFC het gevecht wilde maken zij er mee instemde. Dit is dus ook gebeurd.
Cat Zingano vs. Julianna Pena

Ook Cat Zingano en Julianna Pena zijn van de partij op UFC 200. Zingano maakt na meer dan een jaar eindelijk haar comeback in de UFC. Zingano verloor van destijds kampioene Ronda Rousey via Armbar in de eerste ronde. Zingano won al haar andere partijen in de UFC en heeft stoppage overwinningen over zowel Amanda Nunes als huidig kampioene Miesha Tate. Julianna Pena heeft zich langzaam opgewerkt in de Women’s Bantamweight divisie. De Amerikaanse van Venezolaanse afkomst won TUF 18 waar ze werd gecoacht door Miesha Tate. Vervolgens raakte Pena ernstig geblesseerd en werd gevreesd voor haar carrière. Inmiddels is ze hersteld en won ze van zowel Milana Dudieva als Jessica Eye. Mocht ze ook van Cat Zingano winnen dan is een toekomstig titelgevecht absoluut niet uitgesloten.

Khabib Nurmagomedov vs. Darrell Horcher


Afgelopen week kwam het vervelende nieuws naar buiten dat Tony Ferguson geblesseerd was en niet kon vechten volgende week tijdens het Main Event van UFC on FOX 19 tegen Khabib Nurmagomedov. De UFC schoof Teixeira vs. Evans door als Main Event en haalde Khabib van de card af. Nurmagomedov protesteerde en wilde perse vechten. Volgens de UFC was het moeilijk een tegenstander te vinden. CFFC Kampioen Darrell Horcher greep de kans met beide handen aan, en zal het opnemen tegen de ongeslagen Rus. Het gevecht zal plaatsvinden op een Catchweight limiet van 160lbs. Het gevecht zal deel uitmaken van de 4 gevecht tellende Main Card. Al met al een zeer verrassende vervanger voor Ferguson, maar zoals al eerder gezegd was de spoeling dun…..al had Donald Cerrone zijn diensten aangeboden. Tevergeefs dus.

Willie Gates vs. Patrick Holohan

Waarschijnlijk het laatste gevecht dat werd toegevoegd aan de UFC Rotterdam card is het gevecht tussen voormalig Tachi Palace & Gladiators Challenge kampioen Willie Gates, en een van de Ierse publiekslievelingen Paddy Holohan. Willie Gates kwam de UFC binnen als late replacement in 2014 en nam het op tegen John Moraga. Gates verloor laat in de derde ronde. Na een snelle TKO overwinning tegen Darrell Montague, verloor Gates opnieuw. Ditmaal van Dustin Ortiz. Nu moet hij het dus opnemen tegen Paddy Holohan. Holohan heeft wisselend succes in de UFC, en won drie van zijn in totaal vijf partijen. Zijn laatste partij ging voor eigen publiek verloren tegen Louis Smolka. Beide mannen zullen de weg omhoog weer willen vinden, en hebben geen andere keus dan vol voor de overwinning te gaan.

Buiten de vier besproken gevechten waren er nog negen gevechten die deze week bekend werden gemaakt. Deze gevechten (plus de vier die we besproken hebben) kun je terugvinden in het overzicht hieronder.

Check hier het complete overzicht van deze week :

UFC on FOX 19 in Tampa, Florida (16 April 2016)
– Catchweight Fight (160 lbs) : #2 Khabib Nurmagomedov vs. Darrell Horcher *
– Middleweight Fight (185 lbs) : Cezar Ferreira vs. Oluwale Bamgbose **

UFN 87 in Rotterdam, Nederland (8 Mei 2016)
– Flyweight Fight (125 lbs) : Willie Gates vs. Patrick Holohan

UFC 199 in Inglewood, Californië (4 Juni 2016)
– Lightweight Fight (155 lbs) : John Makdessi vs. Mehdi Baghdad

TUF 23 Finale in Las Vegas, Nevada (8 Juli 2016)
– Lightweight Fight (155 lbs) : Ross Pearson vs. James Krause
– Welterweight Fight (170 lbs) : Li Jingliang vs. Anton Zafir
– Middleweight Fight (185 lbs) : Scott Askham vs. Anthony Smith

UFC 200 in Las Vegas, Nevada (9 Juli 2016)
– Women’s Bantamweight Titlefight (135 lbs) : #C Miesha Tate vs. #4 Amanda Nunes
– Women’s Bantamweight Fight (135 lbs) : #3 Cat Zingano vs. #5 Julianna Pena

UFC on FOX 20 in Chicago, Illinois (23 Juli 2016)
– Welterweight Fight (170 lbs) : Alex Oliveira vs. James Moontasri
– Welterweight Fight (170 lbs) : Ryan LaFlare vs. Alexander Yakovlev
– Welterweight Fight (170 lbs) : Hector Urbina vs. George Sullivan
– Heavyweight Fight (265 lbs) : Luis Henrique vs. Dmitry Smolyakov

* Darrell Horcher vervangt de geblesseerde Tony Ferguson.
** Oluwale Bamgbose vervangt de geblesseerde Caio Magalhaes.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal: “Ik weet nog niet hoe, maar hij gaat de derde ronde niet halen.”

Jorge Masvidal is duidelijk. Gamebred zegt dat aankomende tegenstander Demian Maia de derde ronde ...

Paulo Costa: “Hij is een lafaard en een mietje.”

Paulo Costa hoopt Derek Brunson te treffen in de octagon maar de Amerikaan beschuldigd ...

Wanderlei Silva in onderhandeling met Bellator MMA en Rizin FF.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nevada Athletic Commission heeft ...