Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De ongeslagen Bellator MMA atleet Michael “Venom” Page staat bekend om zijn spectaculaire vechtstijl in de kooi en van zijn 9 gevechten is hij maar 1 maal uit de eerste ronde gekomen. EPIC MMA kreeg de kans om Michael “Venom” Page een aantal vragen te stellen.


Page heeft vooralsnog dus nooit verlies geproefd in zijn MMA carrière en zal die trend willen blijven voortzetten in zijn opkomende partij tegen Jeremie Holloway (7-1-0). 
Toen wij hem vroegen hoe hij zich voelde en hoe zijn aanloop naar dit gevecht verliep had hij het volgende te zeggen. I’m feeling very good, preperation has been well and I can’t wait to go back in the cage and put a show on for you guys”. 

Eigenlijk zou Page tijdens Bellator 151 het Co-Main Event verzorgen maar moest helaas af zeggen. Nu staat hij als opener van de Main Card. De verandering van indeling maakt hem niet zoveel uit aangezien zijn gevechten naar eigen zeggen altijd Main Event waardig zijn. Plus het feit dat hij er altijd een show van maakt, wat altijd veel publiek trekt. 

Zijn tegenstander Jeremie Holloway heeft een record van (7-1-0), zijn enige verlies kwam in zijn debuut bij Bellator aan de hand van Matt Secor. Nu staat hij ineens tegen een van de grootste namen van Bellator en heeft eigenlijk weinig te verliezen. Ook al heeft Holloway een indrukwekkend record, als je dacht dat Page veel research zou doen naar zijn tegenstander dan heb je het mis. “It’s just another fight for me, i’m focussed on going back into the cage and fight my fight, without worrying too much about my opponent”aldus Page. Toen ik hem vroeg of we dit gevecht weer de spectaculaire, flashy “Venom” zouden gaan zien vertelde hij ons het volgende, “You guys should always expect a show from me, thats just how I fight”. 
Zijn flashy en spectaculaire stijl dankt hij aan zijn tijd in het punt-kickboksen waar hij ook meerdere malen wereldkampioen in is geweest. “Everbody was trying to make a show so more people would come to the mat to see their fights so it was normal. I try to bring that to MMA”, aldus Page. Sommige mensen noemen het arrogant maar dat is niet zijn intentie, zo zegt hij dat je tegenwoordig iets moet doen om op te vallen. Je hebt mensen die voor het gevecht hun tegenstander de huid vol schelden en geen respect tonen om het gevecht en vooral jezelf te verkopen. Maar zelf behandeld hij zijn tegenstanders altijd met respect in de aanloop en heeft hij een manier gevonden om die flashy spectaculaire stijl succesvol te maken in de kooi. En we zien keer op keer dat het werkt, hoe het de 22ste zal gaan zal de tijd leren.
Op dezelfde avond zal het Main Event verzorgt worden door Andrey Koreshkov (18-1-0) en Benson Henderson (23-5-0) voor de Welterweight Titel. Met de vraag of “Venom” extra gaat letten op dit gevecht aangezien het in zijn gewichtsklasse is en wie het zou winnen had hij het volgende te zeggen, “Everybody seems to think if you come from the UFC you are of a certain level, but hey MMA is MMA in every organisation. I think Koreshkov is going to win this as he is big and has a lot of power for this division and Benson is a lot smaller for this division”. Ook denkt Page de tools te hebben om van beide mannen te winnen mocht het zo ver komen. Met een record van 9-0 zal hij er niet zo heel ver vanaf zitten maar “Venom” lijkt er niet zo mee bezig te zijn, I don’t really care about titleshots, I mean eventually I will get one, but I am not someone who asks for titleshots. The titleshot wil come to me”. 

Michael “Venom” Page zegt heel gelukkig te zijn bij Bellator en denkt ook dat de top nog niet bereikt is. Met Co-Promoties, het binnenhalen van grote namen en de aankondigingen voor de eerste Europese Events blijven ze groeien en denkt Page dat de volle potentie van de organisatie nog niet is behaald. Op de vraag of hij graag op het aangekondigde London evenement zou willen staan was hij heel duidelijk, I would fight with two broken arms on that card. There is no way Bellator comes to London without me fighting there”.


De documentaire van MVP 24/7 is gemaakt door onze collega’s van MMAJunkie, Abbey Doctolero, Chamatkar Sandhu en Per Häljestam. Heb je het eerste deel gemist, wees niet getreurd en klik hier. 

Bekijk hier deel 2 van MVP 24/7:

AUTOPLAY – This player uses the IRIS.TV BEML

brightcove.createExperiences();

Blijf EPIC MMA in de gaten houden voor meer nieuws over Bellator MMA.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Twee top worstelaars staan voor hun debuut op Bellator 163

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De ongeslagen Engelsman Liam McGreary ...

(Video-Interview) Aljamain Sterling : #5 ranked Bantamweight in de UFC.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Vorige week hadden ...

Bellator MMA in april naar Italië!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA heeft vandaag de ...