Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Marloes Coenen (23-6-0) en Julia Budd (8-2-0) zullen tijdens Bellator MMA 155 op 20 mei in de CenturyLink Arena in Boise, Idaho strijden om Bellator MMA’s allereerste Featherweight Titel.


Gisteren werden er verschillende match-ups aangekondigd onder het mom van 1 april maar tussen alle grappen zat ook dit pareltje. Beide vrouwen hebben openlijk gelobbyd voor een titel gevecht in Bellator MMA de afgelopen maanden.

Eindelijk wordt er weer een kampioene gekroond in de Bellator MMA’s vrouwelijke Featherweight division. Een van de twee dames zal de tweede vrouwelijke kampioene ooit gaan worden in de organisatie, Zoila Gurgel heeft in de Strawweight divisie in 2010 de titel weten te pakken maar verliet deze weer op 5 februari 2013. De vrouwelijke divisie was niet diep genoeg en de titel was van tafel gehaald, nu 6 jaar verder gaan ze het nogmaals proberen.

Julia Budd heeft 6 achtereenvolgende winstpartijen op haar naam staan sinds haar verlies tegen Ronda Rousey in Strikeforce. Tot nu staat Budd 2-0 in Bellator MMA en wil ze die trend natuurlijk voortzetten. Haar winstpartijen zijn niet onopgemerkt gebleven en krijgt nu de kans om het op te nemen tegen de Nederlandse veteraan.

Marloes Coenen is een voormalig Strikforce kampioene en heeft in Invicta FC voor de titel mogen vechten tegen Cyborg, een partij die zij verloor. Coenen staat 4-1 in haar laatste vijf gevechten en gaat al 16 jaar mee in het wereldje van MMA. Voor Coenen zal de druk niet zo hoog liggen als bij Budd aangezien zij al ervaring heeft in titelgevechten.

Bellator MMA heeft het titelgevecht op de Preliminary Card gezet in de hoop om zo meer mensen te trekken naar dat gedeelte van de card. In principe doen ze hetzelfde als de UFC met hun Featured Prelim Fights en zal dit het eerste Event zijn waar ze dit gaan proberen.

Bekijk hieronder de volledige Line-Up voor Bellatro MMA 155:

MAIN CARD:

 • Champ Rafael Carvalho vs. Melvin Manhoef – for middleweight title
 • Pat Curran vs. Georgi Karakhanyan
 • Dan Charles vs. Augusto Sakai
 • Marcin Held vs. Dave Jansen
 • Joey Beltran vs. Chase Gormley
PRELIMINARY CARD:

 • Julia Budd vs. Marloes Coenen – for inaugural women’s featherweight title
 • Tyler Freeland vs. Joe Hamilton
 • Veta Arteaga vs. Jackie Vandenburgh
 • Hamilton Ash vs. Vince Morales
 • Casey Johnson vs. Brendon Raftery
 • Scott Thometz vs. Josh Tyler
 • Will Noland vs. Sean Powers
 • Erick Cronkhite vs. Ricky Steele
 • Olly Bradstreet vs. Jesse Brock

Een kans voor beide vrouwen om geschiedenis te maken in Bellator MMA om zo de eerste vrouwelijke Featherweight kampioene te worden. Blijf EPIC MMA in gaten houden voor meer nieuws.

  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like