Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor McGregor stond cageside bij het gevecht tussen Straight Blast Gym vechter en teamgenoot Charlie Ward en de 28-jarige Joao Carvalho. Een partij die in de derde ronde met technische knock-out werd beëindigd. Het medische team van Total Extreme Fighting is na het onderzoeken van Joao Carvalho gelijk naar het Beaumont ziekenhuis gereden. Hier is hij geopereerd aan zijn hersens en is vervolgens onder kritische omstandigheden 48 uur lang verzorgd. De beschadiging kon niet worden hersteld en Joao Carvalho overlijdt op maandag 11 april.

Dit treurige nieuws heeft via de media veel personen weten te bereiken. In Ierland gaf de televisie, krant, radio en andere media veel aandacht aan het ongeval. Ook Conor McGregor schreef hierover:

Na de opmerkelijke tweet en het nieuws dat Conor McGregor vs. Nate Diaz niet meer op de agenda staat voor UFC 200 kwamen er veel verschillende verhalen online. Eén van deze verhalen komt uit de bovenstaande situatie. Zo zou McGregor er niet aan toe zijn om een sport te promoten waar hij enkele dagen geleden nog een tragisch ongeluk heeft zien gebeuren.

Conor McGregor en coach John Kavanagh zijn momenteel aan het trainen in Ijsland.

De organisatie heeft zes getallen gestopt in een promotieproject dat dit weekend zou moeten plaats vinden in Las Vegas, Nevada.

Waar of niet waar, de feiten zullen vroeg of laat boven water komen. Houd UFC Nederland en EPIC MMA in de gaten voor meer informatie.

Verslaggever Ariel Helwani kijkt ook naar de situatie.

Hoe denk jij over de situatie? Laat het weten in de comments!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

McGregor tegen de UFC: ”Jullie houden niemand voor de gek.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor werd ...

Jedrzejczyk staat niet open voor directe rematch met Kowalkiewicz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel Joanna Jedrzejczyk een dominante ...

Johny Hendricks denkt zelfs na winst op UFC 207 aan pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Johny ‘Bigg Rigg’ Hendricks was ...