Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zaterdag is het dan eindelijk zo ver. Het eerste Europese Event van Bellator MMA en tevens ook het eerste Bellator Kickboxing Event. Het zal allemaal gaan plaatsvinden in de Pala Alpitour in Turijn, Italië. Wij van EPIC MMA zijn natuurlijk aanwezig om verslag te doen.


Wij spraken Denise Kielholtz in aanloop naar haar Kickbokspartij komende zaterdag. Waar ze vorig jaar zei dat haar vlammetje voor het Kickboksen aan het doven was, is die nu weer helemaal aangewakkerd door Bellator Kickboxing. Ze is helemaal klaar om te knallen en er een mooie partij van te maken. We hebben het over haar MMA carrière gehad en over de populariteit van de sport.

Bekijk hieronder het interview:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 219 Embedded met onder andere Cris Cyborg, Holly Holm, ...

(Video) Bellator 169 highlights

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vorige week wist Bellator MMA ...

Dana White: Lookin For A Fight – Seizoen 2. aflevering 4

Dana White, Matt Serra en Din Thomas trekken er weer op uit in een ...