Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Zaterdag is het dan eindelijk zo ver. Het eerste Europese Event van Bellator MMA en tevens ook het eerste Bellator Kickboxing Event. Het zal allemaal gaan plaatsvinden in de Pala Alpitour in Turijn, Italië. Wij van EPIC MMA zijn natuurlijk aanwezig om verslag te doen.


Na het verkennen van de stad komen we ineens een levende legende tegen in Royce Gracie. Uiteraard hebben we even gevraagd of er de mogelijkheid was om een paar korte vragen te stellen, en dat kon na de wegingen. We hebben het gehad over het Kickbokstalent in Amerika en wie de beste Jiu Jitsu bezit in de familie Gracie, het antwoord zal je verrassen.

Bekijk hieronder het interview:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dana White: Lookin For A Fight – Seizoen 2. aflevering 3

Dana White, Matt Serra en Din Thomas trekken er weer op uit in een ...

(Video) UFC 204: Dan Henderson – H-Bomb Chronicles

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan Henderson kan op 46-jarige ...

Bellator 168 Sakara vs Beltran Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eigenlijk zou onze eigen Melvin ...