Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na een succesvol Europees debuut van Bellator Kickboxing was het zaterdag avond rond 22.30 tijd voor het debuut van Bellator MMA op Europese bodem. Bellator 152 had 5 gevechten waarvan 4 finishes. EPIC MMA kreeg de kans om de winnaars wat vragen te stellen in de Post Fight interviews.

A.J. McKee had al alleen maar 1st round finishes op zijn naam staan en kan er nu weer eentje bij schrijven. Met een groot statement naar de divisie was hij op elk vlak te sterk voor zijn tegenstander en scoorde een 1st round TKO finish. Ook McKee zou graag snel weer willen vechten en had het zelfs over volgende maand. Met 4 finishes op zijn record beloofd McKee een vechter te zijn waar we veel van kunnen verwachten.
Bekijk hieronder het interview:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe Bellator weekly fight announcements. Eduardo Dantas zal zijn titel ...

Bellator 175 Rampage vs. King Mo II Recap

Rampage Jackson en King Mo lieten hun partij naar de handen van de juryleden ...

(Video) UFC 203 Embedded: Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC komt weer met ...