Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Na een succesvol Europees debuut van Bellator Kickboxing was het zaterdag avond rond 22.30 tijd voor het debuut van Bellator MMA op Europese bodem. Bellator 152 had 5 gevechten waarvan 4 finishes. EPIC MMA kreeg de kans om de winnaars wat vragen te stellen in de Post Fight interviews.

Na haar spectaculaire 1st round finish over Anjela Pink kregen we de kans om wat vragen te stellen aan Anastasia Yankova. Uiteraard was de Russische vechtster erg blij en hadden wij in de Pre Fight interview al gehoord dat ze erg op Jiu Jitsu gericht had tijdens haar trainingskamp. Wij vroegen haar onder andere hoe het voelde om dan ook op submission te winnen. Ze is ongeschonden uit het gevecht gekomen en wil ook graag snel weer vechten.

Bekijk hieronder de Post Fight Interview.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements

Weekly Fight Announcements: Bellator

Het was een vrije rustige week voor Bellator qua fight announcements. Wel kon de ...

Demetrious Johnson: “Dana dreigt met verwijdering vlieggewicht divisie als ik niet met TJ vecht.”

Demetrious Johnson bijt eindelijk van zich af in een exclusief verklaring aan MMA Fighting. ...

(Video) Day in the Life: Melvin Manhoef

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In “Day in the Life” ...

(Video) Deel één UFC Battle Lines: Arlovski vs Barnett

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Battle Lines komt met ...