Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Na een succesvol Europees debuut van Bellator Kickboxing was het zaterdag avond rond 22.30 tijd voor het debuut van Bellator MMA op Europese bodem. Bellator 152 had 5 gevechten waarvan 4 finishes. EPIC MMA kreeg de kans om de winnaars wat vragen te stellen in de Post Fight interviews.

Na haar spectaculaire 1st round finish over Anjela Pink kregen we de kans om wat vragen te stellen aan Anastasia Yankova. Uiteraard was de Russische vechtster erg blij en hadden wij in de Pre Fight interview al gehoord dat ze erg op Jiu Jitsu gericht had tijdens haar trainingskamp. Wij vroegen haar onder andere hoe het voelde om dan ook op submission te winnen. Ze is ongeschonden uit het gevecht gekomen en wil ook graag snel weer vechten.

Bekijk hieronder de Post Fight Interview.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 158: Weigh-in Video & Resultaten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag komt Bellator MMA ...

(Video) UFC Brasilia Free Fight: Lina Lansberg vs Emma Delaney

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Lina Lansberg zal aanstaande zaterdag ...

(Video) UFC 202 Free Fight: Glover Teixeira vs Ovince Saint Preux

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Naast het main event tussen ...