Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Na een succesvol Europees debuut van Bellator Kickboxing was het zaterdag avond rond 22.30 tijd voor het debuut van Bellator MMA op Europese bodem. Bellator 152 had 5 gevechten waarvan 4 finishes. EPIC MMA kreeg de kans om de winnaars wat vragen te stellen in de Post Fight interviews.

Na haar spectaculaire 1st round finish over Anjela Pink kregen we de kans om wat vragen te stellen aan Anastasia Yankova. Uiteraard was de Russische vechtster erg blij en hadden wij in de Pre Fight interview al gehoord dat ze erg op Jiu Jitsu gericht had tijdens haar trainingskamp. Wij vroegen haar onder andere hoe het voelde om dan ook op submission te winnen. Ze is ongeschonden uit het gevecht gekomen en wil ook graag snel weer vechten.

Bekijk hieronder de Post Fight Interview.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 202 Free Fight: Conor McGregor vs Chad Mendes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 20 augustus staat bij elke ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Wanderlei Silva vs. Chael Sonnen in Madison Square Garden

Wanderlei Silva vs. Chael Sonnen zal het main event zijn voor Bellator 180. Het ...