Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zaterdag is het dan eindelijk zo ver. Het eerste Europese Event van Bellator MMA en tevens ook het eerste Bellator Kickboxing Event. Het zal allemaal gaan plaatsvinden in de Pala Alpitour in Turijn, Italië. Wij van EPIC MMA zijn natuurlijk aanwezig om verslag te doen. 


Kevin Ross zal het zaterdag gaan opnemen tegenover Matteo Taccini in een Kickboks partij. Hij heeft het over zijn fightcamp die schijnbaar niet beter had kunnen gaan en dat hij zich erg goed voelt in aanloop naar het gevecht van zaterdag. Dat dit een Kickbokspartij is en niet een Muay Thai partij zoals hij gewend is zal weinig uitmaken aankomende zaterdag. Win Lose or Draw het zal een spectaculair gevecht worden, aldus Ross.

Bekijk hieronder het interview:


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bellator 152 Main Event winnaar Patricky Freire's Post Fight Interview.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een succesvol Europees debuut ...

Bellator MMA in april naar Italië!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA heeft vandaag de ...

King Mo vs Satshi Ishii het main event van Bellator 169 in Dublin

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nadat maandag het nieuws brak ...