Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zaterdag is het dan eindelijk zo ver. Het eerste Europese Event van Bellator MMA en tevens ook het eerste Bellator Kickboxing Event. Het zal allemaal gaan plaatsvinden in de Pala Alpitour in Turijn, Italië. Wij van EPIC MMA zijn natuurlijk aanwezig om verslag te doen. 


Kevin Ross zal het zaterdag gaan opnemen tegenover Matteo Taccini in een Kickboks partij. Hij heeft het over zijn fightcamp die schijnbaar niet beter had kunnen gaan en dat hij zich erg goed voelt in aanloop naar het gevecht van zaterdag. Dat dit een Kickbokspartij is en niet een Muay Thai partij zoals hij gewend is zal weinig uitmaken aankomende zaterdag. Win Lose or Draw het zal een spectaculair gevecht worden, aldus Ross.

Bekijk hieronder het interview:


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 2

De tweede aflevering van UFC 212: Embedded staat ook weer online! Volg Jose Aldo, ...

UFC 211 Free Fight: Junior dos Santos vs. Gabriel Gonzaga

Junior dos Santos hoopt zijn titel terug te winnen op UFC 211 als hij ...

Bellator 177 Dantas vs. Higo Recap

Eduardo Dantas versloeg Leandro Higo via een split decision. Zijn titel werd tijdens de ...