Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Het originele main event van UFC 197 heeft helaas moeten veranderen. Light Heavyweight kampioen Daniel Cormier kan door een blessure aan zijn voet zijn titel niet verdedigen tegen de oud kampioen Jon Jones. Na de bekendmaking van dit nieuws begon de geruchtenmachine te draaien. Vragen als wordt het gevecht verplaatst? En wie vervangt Daniel Cormier? Werden door veel fans beantwoord. Uiteindelijk is het de taak aan Ovince Saint Preux om de Octagon met Jon Jones te delen. Beide mannen vechten om de interim Light Heavyweight titel.
Hoe kan het dat de nummer 6# het gevecht krijgt, en atleten als Anthony Johnson en Ryan Bader niet? Dana White geeft het antwoord:

“Obviously, the No. 1 choice would be Anthony Johnson, who is the No. 2-ranked guy in the world, and a fight that everybody wants to see. But Anthony Johnson just had surgery on his mouth and can’t even put a mouthpiece in for at least three weeks.”
Anthony Johnson heeft de naam Jon Jones eens in zijn agenda geschreven. Tijdens UFC 187 op 23 mei 2015 zouden beide mannen tegen elkaar vechten voor de titel, maar door verschillende oorzaken was Jon Jones niet in de gelegenheid om te vechten. Daniel Cormier stapte in en won vervolgens de partij.
Ovince Saint Preux is een 32-jarige MMA vechter uit Miami Florida met een record van 19 win partijen en 7 verlies partijen. Hij heeft gevochten tegen onder andere Rafael Cavalcante, Glover Teixeira , Mauricio Rua, Ryan Bader en Gegard Mousasi. Preux stapt als underdog de Octagon in.

Maakt hij veel kans tegen de oud kampioen Jon Jones? Laat het weten in de comments!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Twitter reacties na bekendmaking UFC 205 main-event Alvarez vs McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er werd lang gespeculeerd wie ...

Dana White spreekt McGregor vs. Diaz III op UFC 219 tegen

De geruchten rondom een rubbermatch tussen Conor McGregor en Nate Diaz worden steeds groter. ...

UFC Fight Night 125: Preview, uitzendtijden, zenders en line-up

#UFCBelem: Aanstaande zaterdagnacht zitten we er weer klaar voor! Hier alvast de uitzendtijden, zenders ...