Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event?


Yair Rodriguez (8-1-0) 

Tegenstander: Tatsuya Kawajiri #13 (35-9-2)
Waarom: Met een spectaculaire “Jumping Switch Kick” wist Rodriguez zijn tegenstander in de 2de ronde te stoppen. Fili werd vrijwel de hele partij in zijn achteruit gezet en kreeg zelfs 2 takedowns tegen van de voornamelijk staande vechter, Rodriguez. Met een record van 4-0 in de UFC beloofd Rodriguez iemand te zijn om in de gaten te houden en wellicht is het tijd voor een gerankte tegenstander. Kawajiri komt van een verlies af tegen Dennis Bermudez afgelopen februari maar is een echte veteraan in de sport. Een goede meetstaaf voor Rodriguez om te zien op welke plaats hij thuis hoort in de divisie. 
Robert Whittaker #7 (17-4-0)

Tegenstander: Michael Bisping #4 (29-7-0)
Waarom: Whittaker was te snel en scoorde de meeste punten in zijn gevecht tegen Rafael Natal en won de partij op unanimous decision. De Middleweight divisie is overvol met contenders waarvan bijna iedereen is geboekt, wat een moeilijke situatie brengt voor Whittaker. Als hij actief wil blijven stijgen zit er op dit moment weinig anders op dan Michael Bisping als tegenstander. Of Bisping dit gevecht zal aannemen aangezien hij aan het lobbyen is voor Titleshot valt nog te bezien, maar ondanks dat zou het een mooie matchup zijn voor de fans. 
Edson Barboza #8 (17-4-0)

Tegenstander: Michael Chiesa #9 (14-2-0)
Waarom: Met een unanimous decision wist Barboza genoeg te doen om de voormalig kampioen zijn derde achtereenvolgende verliespartij te bezorgen. Barboza gaat al 6 jaar mee in de UFC maar heeft de laatste tijd moeite met achtereenvolgende winstpartijen. Nu na het verslaan van wellicht de grootste naam in zijn carrière lijkt hij wat momentum mee te pakken alleen is de Lightweight divisie ook geen pretje. Veel mensen in de top 15 heeft hij al tegen gevochten of zijn al geboekt, maar nu Chiesa ineens 5 plaatsen is gestegen in de rankings lijkt dit de enige logische optie.  
Demetrious Johnson #C (24-2-1)

Tegenstander: Joseph Benavidez #1 (24-4-0)
Waarom: Johnson heeft weer laten zien dat hij alle aspecten van het MMA beheerst en ook kan finishen. Met krachtige knieën wist Johnson zijn tegenstander te controleren en de partij te beëindigen in de eerste ronde. Elke keer dat DJ de Octagon instapt zien we weer iets nieuws van de Champ. Hij zou zomaar de P4P Kingpin kunnen zijn. Er is niemand over die de Champ nog niet heeft verslagen en zolang hij op Flyweight zou blijven is er maar 1 logische tegenstander voor hem en dat is de nummer 1 contender Joseph Benavidez. Al hebben ze al 2 keer eerder gevochten, het wordt moeilijk om hem zijn shot niet te geven. Met 5 achtereenvolgende winstpartijen is dit de enige optie voor Johnson wil hij op Flyweight blijven.
Jon Jones #IC (22-1-0)
Tegenstander: Daniel Cormier #C (17-1-0)
Waarom: Nu de terugkeer van Jones erop zit en hij zijn eerste winstpartij weer op zijn naam kan schrijven is het tijd voor die echte Belt. Hoewel het niet echt een spectaculaire overwinning was waar menig mens op hoopte was het desondanks toch een winstpartij. Misschien was het de “Ringrust” maar ik geloof dat dit een goede opstap was om het gevoel weer terug te krijgen. Afhankelijk van de schade aan Jones en de hersteltijd van DC kan het gevecht misschien op UFC 200 plaats gaan vinden.  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dustin Poirier “It just really sucks. They did offer me Norman Parke”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Organisatie heeft bekend gemaakt ...

Silva: “Als ik geen interim titelgevecht tegen Yoel Romero krijg, stop ik ermee.”

Anderson Silva sprak gister duidelijke taal in The MMA Hour bij Ariel Helwani. De ...

UFC 219 Countdown Cyborg vs. Holm

Cris Cyborg zal haar titel voor het eerst verdedigen en Holly Holm kan de ...

UFC Fight Night 119 Brunson vs. Machida Recap

UFC São Paulo is inmiddels achter de rug. Derek Brunson nam het op tegen ...