Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who’s next voor de winnaars van het afgelopen Event?


Maryna Moroz #9 (7-1-0)


Tegenstander: Paige VanZant #7 (6-2-0)

Waarom: Moroz wist op alle scorekaarten de winst te pakken. Na een aantal submission pogingen bleef Moroz rustig en wist het meeste te landden op haar tegenstandster. Een winst die Moroz kon gebruiken, waarmee ze nu verder zal willen klimmen in de divisie. Paige VanZant heeft het laatst gevochten tegen Rose Namajunas, een partij die zij verloor op submission in de vijfde ronde. Hoewel PVZ nu aan het dansen is in plaats van aan het vechten lijkt me dit een geschikte tegenstandster voor Moroz om zo te testen waar ze precies valt in de divisie tegen top competitie.

Jan Blachowicz (19-5-0)


Tegenstander: Winnaar van Francimar Barroso (18-4-0) vs. Nikita Krylov #14 (19-4-0)

Waarom: Blachowicz staat nu 2-2 in de UFC en kon deze winst erg goed gebruiken. Het valt op dat hij staand echt wel wat kwaliteiten heeft alleen op grond mist nog het een en ander. Zou hij die kwaliteiten gaan verbeteren kan het nóg een gevaarlijkere tegenstander worden. Tijdens UFC Rotterdam zullen Barroso en Krylov het tegen elkaar gaan opnemen. Beide vechters zijn sterk op de grond alleen is Krylov over het algemeen all-round iets beter. Hoe dan ook dit zal een spannende match-up worden. 


Timothy Johnson (10-2-0)


Tegenstander: Francis Ngannou (7-1-0)

Waarom: Timothy Johnson wist via een niet al te spectaculaire manier de partij te winnen. Waar hij zijn tegenstander kon controleren tegen de kooi wist hij er maar weinig mee te doen en werden ze vaak uit elkaar gehaald. Zijn tegenstander wist pas echt tegenstand te geven in de laatste ronde en had daarmee te weinig bereikt om de winst te pakken. Ngannou stond 1 gevecht later op de kaart en won deze via doctor stoppage. Beide mannen zitten nog niet zo lang in de UFC en het lijkt me dan ook een mooie match-up om te kijken wie er kan klimmen in de rankings.

Derrick Lewis (15-4-0-1)


Tegenstander: Roy Nelson #11 (22-12-0)

Waarom: Lewis wist afgelopen zondag met een KO in de eerste ronde zijn partij te winnen. Gonzaga wou van begin af aan al niet staan met “The Black Beast” en dat was voor een goede reden, de KO stoot van Lewis. Na wat stoten naar het hoofd en een sterke uppercut ging Gonzaga faceplant naar het canvas. Een tegenstander was al gevonden voor dat het gevecht was begonnen, na het over en weer op twitter tussen Lewis en “Big Country”. Nelson komt van een winstpartij af tegen Jared Rosholt en heeft al gezegd dat Lewis zijn volgende tegenstander zal zijn.

Junior Dos Santos #5 (18-4-0)


Tegenstander: Verliezer van Stipe Miocic #2 (14-2-0) vs. Fabricio Werdum #C (20-5-1) 


Waarom: Dos Santos leek zijn oude vorm weer helemaal terug te hebben gevonden in de partij tegen Rothwell. Met erg scherpe bokstechnieken wist Dos Santos zijn tegenstander volledig uit te schakelen. Rothwell had geen antwoord op de snelheid van JDS. Dos Santos zit in een benarde positie aangezien iedereen boven hem is geboekt en de rest heeft hij al eens tegenover gestaan. Vandaar dat ik JDS tegen de verliezer van Miocic vs. Werdum wil zien. Met deze geweldige winstpartij in het achterhoofd is er nog hoop voor JDS.

Blijf EPIC MMA in de gaten houden voor meer informatie!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Miesha Tate: ”UFC 200 was de slechtste prestatie uit mijn carrière.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Miesha ‘Cupcake’ Tate won zeer ...

EPIC Hangout #045: Waar is Gio?!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

UFC On The Fly: Nick Hein

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nick Hein heeft een zwaar ...

Erick Silva keert terug naar de basis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Erick ‘The Tiger’ Silva zal ...