Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator president Scott Coker heeft aangegeven twee kampioenen te strippen van hun titel en in 1 geval zelfs het hele contract op te schorten. Vitaly Minakov (15-0-0) de voormalig Heavyweight kampioen en Will Brooks (17-1-0) de voormalig Lightweight kampioen zullen beide hun titel moeten afstaan.


Voormalig Bellator Lightweight kampioen is van zijn contract af bij Bellator MMA en gaat zijn geluk beproeven als “Free-Agent”. Volgens Scott Coker heeft de promotie ervoor gekozen om Brooks van zijn contractuele verplichtingen te ontheffen. “Will Brooks’ contract is ending, and we made a decision not to renew it. We’re going to give him a full release, so we’re not going to be in the Will Brooks business any longer”, aldus Coker. De daadwerkelijke redenen werden niet gespecificeerd door de Bellator president.

In het geval van Vitaly Minakov heeft de promotie gekozen om de voormalig Heavyweight kampioen te strippen van zijn titel door toedoen van inactiviteit. De Rus heeft voor het laatst in april 2014 zijn titel verdedigt in de Bellator kooi maar heeft in de tussentijd 3 partijen gedraaid in Rusland. Minakov’s contract zal niet opgeschort worden en wellicht zien we de Rus binnenkort weer in de Bellator kooi. “We’re going to retain Minakov’s rights with the company, but we are going to strip him of the title for lack of participation, basically,” Coker said. “We hope we can work it out, but we’re going to be moving on from Minakov,” aldus Coker.

Scott Coker heeft aangegeven vanavond tijdens Bellator 154 een aankondiging te maken over de toekomst van de Lightweight divisie.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer Bellator nieuws!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Preview Bellator 151: Warren vs. Caldwell

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator 151: Warren vs. Caldwell ...

Kimbo Slice overlijdt op 42-jarige leeftijd.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De YouTube-sensatie werd bekend door ...

‘The Last Emperor’ tekent een “multi-fight” contract bij Bellator MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens het Bellator MMA evenement ...

Bellator 147: volledige line-up bekend

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 4 december is het weer ...