Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zondagnacht staan Thomas Almeida (#6) en Cody Garbrandt tegenover elkaar als main event voor UFC Fight Night 88, in Las Vegas, Nevada. 

Beide heren zijn onverslagen in hun professionele MMA carriere en na zondagzal er maar één iemand een perfecte score behouden.

Voordat Thomas Almeida (21-0-0)  naar de UFC kwam was hij de Bantamweight kampioen van Legacy FC. Zijn debuut voor de organisatie was op 8 november 2014 toen hij Tim Gorman in Uberlandia, Brazilië wist te verslaan. Almeida’s vier gevechten in de UFC waren allemaal goed voor een mooie bonus.

Garbrandt (8-0-0) vocht tot nu toe drie maal in de UFC en wist nog geen bonus in de wacht te slepen. Hij was wel in alle gevechten de sterkste en wist het tot twee maal toe vroegtijdig te beslissen.

Op de UFC Fightpass prelims staat er ook een mooie partij tussen Aljamain Sterling (12-0-0) en Bryan Caraway (28-8-0). Sterling (#4) en Caraway (#8) hebben al heel wat over elkaar te zeggen en aanstaande zondag kunnen zij dit eindelijk oplossen in de Octagon.  Bekijk hier ons interview met Aljamain Sterling.

Om alvast je alvast een idee te geven wat je aanstaande zondag te wachten staat van deze UFC Atleten, hebben wij hieronder wat wedstrijden toegevoegd.

Marcus Brimage vs. Cody Garbrandt

Brad Pickett vs. Thomas Almeida

Erik Perez vs Bryan Caraway 

Hugo Viana vs. Aljamain Sterling

Blijf EPIC MMA volgen voor meer updates en nieuwtjes!
Veel kijkplezier!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 202 Embedded: Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...