Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tijdens de Instagram recap blikken we wekelijks terug op de meest opvallende en spraakmakende berichten. Deze week werden onderstaande Instagram foto’s geselecteerd.

UFC 200 Main Event: Daniel Cormier vs. Jon Jones

Na de aankondiging van woensdag laat Daniel Cormier weten niet onder de indruk te zijn van zijn tegenstander Jon Jones. Jones haalt op zijn beurt nog maar eens aan hoe hun 1e gevecht verlopen is. Hoe de rematch tussen Cormier en Jones zal verlopen zien we tijdens UFC200 #bumjones #lightwork #freehugs #madeyoucry

 

Daniel Cormier

Enkele dagen nadat het main event voor UFC200 werd aangekondigd en beide heren hun zegje mochten doen tijdens diverse tv shows en persconferenties, laat Daniel Cormier zojuist het volgende weten #[email protected]?

Junior Dos Santos

Na zijn sterke optreden tegen Ben Rothwell in Zagreb was JDS genoodzaakt zich te laten opereren aan zijn schouder. Na eigen zeggen een kleine ingreep, waar hij spoedig weer van hersteld zal zijn.

Apesar de ser Brasileiro nunca joguei futebol muito bem, eu nunca fui o melhor nadando, correndo, ou em qualquer outro esporte assim. Mas na luta. Na luta eu me encontrei e eu posso dizer que sou bom nisso, luto bem. Mas ser lutador exige e desgasta muito e às vezes mesmo na vitória podemos nos machucar. Eu poderia dizer que agora seria um momento bem difícil, mas é exatamente ao contrário, eu me sinto abençoado. Eu machuquei um pouco o meu ombro mas conquistei uma grande vitória, estou tendo excelentes cuidados e muito, muito em breve estarei 100% novamente. Eu fiz uma rápida cirurgia esta manhã no meu ombro e como disse meu amigo e médico Dr Howard Gelb @drgelb que cuidou de mim, tudo correu perfeitamente bem, tão bem que eu até já estou em casa relaxando. Só Queria que vocês soubessem por mim ? | | Despite being Brazilian I’ve never played soccer very well, I also wasn’t good enough on swimming or running or any other sports like those. But luckily I found myself in the fight world and I can say, I’m good it. But fighting demands a lot and sometimes even in victory we can get hurt. I could say that now would be a very difficult time for me, but I actually feel blessed. I hurt my shoulder a bit but I won a great fight, and I’m having a excellent care so that very, very soon I will be 100% again. I had a small shoulder surgery this morning and as my good friend Doctor Howard Gelb @drgelb who took great care of me said, everything went perfectly and guess what! I’m already at home relaxing. I just would like to let you guys know through me ?
Een foto die is geplaatst door Junior Cigano Dos Santos (@junior_cigano) op 26 Apr 2016 om 6:45 PDT

 

Nate Diaz

Jean Claude Van Damme heeft Nate vandaag een gelukkig man gemaakt. Een van zijn ‘childhood dreams’ is vandaag uitgekomen. Trainen met de enige echte JCVD!

Een foto die is geplaatst door natediaz209 (@natediaz209) op 30 Apr 2016 om 9:36 PDT

Sage Northcutt

Ook Super Sage ligt in de lappenmand en kampt met een MRSA bacterie. Hij is er nog niet vanaf maar gezien zijn ‘humor’ zal hij er binnenkort wel weer bovenop komen! #leanbody

Een foto die is geplaatst door Sage Northcutt (@supersagenorthcutt) op 25 Apr 2016 om 2:06 PDT

Aljamain Sterling

Ook The Funk Master beschikt over een gezonde dosis humor. Zijn social media campagne tegen Bryan Caraway nadert z’n hoogtepunt.

Phil Davis

Mr. Wonderful vecht over ruim 2 weken tegen de gevaarlijke Muhammed Lawal. Mocht zijn carrière op niets uitlopen kan hij nog altijd de politiek in. Senator McCain laat weten dat Davis een geschikte presidentiële kandidaat is (daar er op dit moment toch niks beters rondloopt).

Een video die is geplaatst door Phil Davis (@philmrw) op 26 Apr 2016 om 11:08 PDT

Heb jij een goede suggestie, laat het ons weten en wie weet komt de
door jouw gekozen Instagram post volgende week in de recap voorbij!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Docu) CYBORG: Cris Cyborg biographical Documentary 2016

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vannacht vecht Cristiane “Cyborg” Justino ...

Cruz

UFC vult UFC 219 kaart met topgevechten, met o.a Cruz vs Rivera

UFC 219 kan natuurlijk niet achterblijven bij UFC 218, zal de UFC hebben gedacht. ...

UFC 203: Overeem vs Miocic in de bioscoop met korting!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alistair Overeem zal het op ...

Jose Aldo gaat opnieuw achter McGregor aan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Craziest Sport Fights  Conor ...