Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tijdens de Instagram recap blikken we wekelijks terug op de meest opvallende en spraakmakende berichten. Deze week werden onderstaande Instagram foto’s geselecteerd.

Luke Rockhold

De kampioen was niet helemaal tevreden over zijn eigen stand-up game en zocht naar trainners die hem beter zouden maken. Hij kwam al snel met de geschikte kandidaat op de proppen en het is niemand minder dan de Nederlandse Henri Hooft.

Wanderlei Silva

The Axe Murderer is niet kapot te krijgen. Zelfs niet na een zware aanrijding tussen een auto en een fietsende Wanderlei. Silva zal op korte termijn een schouder en knie operatie moeten ondergaan als gevolg van het ongeluk.
De bestuurder van de auto reed overigens door zonder te stoppen… #bikehelmetssafelives

Tudo que faço sou extremo 100% , todos me dizendo q bike era perigoso, e eu acreditei q o direito de ir e vir , era igual pra todos , carros , pedestres e bikes, mais senti na pele q não é bem assim, sofri um grave acidente, onde terei q operar meu ombro e meu joelho esquerdo, um cara q viu disse ” vc nasceu de novo” e o cara q me atropelou não parou pra me ajudar!!! Estou muito triste pois poderia ter morrido, pois meu capacete chegou a quebrar, se estivesse sem , não sei o q poderia ter acontecido, aí pensei, em quantos ciclistas morrem todos os dias e ninguém fala, , quantos são atropelados como eu fui e ninguém faz nada! Isso aconteceu em Ctba , ” cidade modelo” temos q melhorar em muito a condição dada aos ciclistas, pois a bike é um veículo como qualquer outro, merece os mesmos direitos ! Estou muito triste com o q aconteceu! Mais vou lutar pra q nos ciclistas possamos ter o mesmo direito de todos ! de ❤️ muito obrigado por todo apoio de tenho recebido de vcs , sem palavras pra agradecer tanta parceria , nessas horas vemos quem realmente está contigo! Tive lesões realmente graves e não sei o q vai acontecer, mais confio em Deus e sei q tudo tem um porque ! Então vou fazer meu melhor e seja o q Deus quiser ! Se estivesse sem capacete poderia ter morrido ! Isso me fez repensar sobre minha vida , e me fez crescer muito ! Então viva bem pois daqui a pouco acaba ! Deus te abençoar e se anda de bike use capacete, pois nunca sabemos quando vamos precisar !
Een foto die is geplaatst door Wanderlei Silva ?? (@wandfc) op 12 Mei 2016 om 6:50 PDT

Tonya Evinger

Na haar winst op Irene Aldana tijdens Invicta 13 won Evinger de titel. Na een mooie (T)KO overwinning op Pannie Kianzad, was het tijd voor haar 2e title defense. Dit keer werd Colleen Schneider op punten verslagen
en waren er na afloop blij gezichten in het camp van Triple Threat.

Een foto die is geplaatst door MMAFighting.com (@mmafightingdotcom) op 7 Mei 2016 om 11:40 PDT

Matt Mitrione

De #TBT van deze week gaat over “Meathead”. Hij deelt zijn basisschool foto op social media. #coolglasseskid

Een foto die is geplaatst door Matt Mitrione (@mattmitrione) op 7 Mei 2016 om 10:54 PDT

Fabricio Werdum

De cameraman van de UFC wist een ongemakkelijk momentje tussen Werdum en Bethe vast te leggen. Correia maakt (ongevraagd) een selfie met Werdum die er niet veel zin in lijkt te hebben.

Een video die is geplaatst door ufc (@ufc) op 13 Mei 2016 om 1:15 PDT
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Vitor Belfort zal zijn laatste partij in de UFC-octagon vechten tegen Nate Marquardt in ...

Conor McGregor ontvangt bokslicentie in California

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. The UFC lightweight kampioen heeft ...

(Vlog) UFC 208 Embedded – Aflevering 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 208 Embedded is een ...

Conor McGregor

Conor McGregor wil na Mayweather in Rusland tegen Khabib vechten

Na Floyd Mayweather wil Conor McGregor in Rusland zijn titel verdedigen tegen Khabib Nurmagomedov.