Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voormalig Duits en Europees judo kampioen Nick Hein was lange tijd actief als politie agent én acteur. Alsof hij hier zijn handen nog niet vol aan had besloot hij in 2009 een carrière te beginnen als MMA vechter. 

Nog geen vijf jaar later had de Duitser zijn doel al bereikt, vechten voor de grootste MMA organisatie in de wereld, the Ultimate Fighting Championship. Tijdens het Skype interview spraken we onder andere over zijn martial arts achtergrond, training camp, UFC Rotterdam, een Duitse televisie deal, zijn blessure, toekomst en Hein’s boek dat in 2017 uitgebracht zal worden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 11

Team Dillashaws teamgenoten Tom Gallicciho en Dhiego Lima zullen de octagon instappen voor de ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Tyron Woodley zal zijn titel verdedigen tegen Demian Maia op UFC 214 en Cris ...