Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tarec Saffiedine zal vannacht in Las Vegas aantreden tegen Rick “The Horror” Story. Begin deze week was echter onduidelijk of Saffiedine überhaupt zou kunnen vechten, in zijn laatste sparring ronde ging het volledig mis.

Tijdens ons interview kwam de blessure die Saffiedine op het laatste moment opliep uitgebreid ter sprake. Daarnaast verteld Tarec ons wat hij vindt van Rick Story als tegenstander en zijn vele veranderingen die hij heeft doorgevoerd na aanleiding van zijn laatste trainingskamp en gevecht. Ook UFC Hamburg en een potentieel UFC event in België komen nog even ter sprake.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC on FOX 23 Shevchenko vs. Peña Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Striker Valentine Shevchenko wint via ...

Fight Night Vancouver Free Fight: Carlos Condit vs Rory MacDonald

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voor deze “Free Fight” gaan ...