Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MAASTRICHT – The Funk Master, The Human Anaconda, Mr. Dab of gewoon Aljo. Aljamain Sterling is de #4 gerankte vechter in de UFC Bantamweight divisie. In December spraken we al met dit groot talent. En afgelopen weekend spraken we opnieuw met Aljamain Sterling.

Sterling heeft een record van 13-0 (UFC 4-0) en is dus nog altijd ongeslagen in zijn Pro MMA carrière. Om bij meer mensen interesse te wekken voor UFC FightPass vecht Aljamain Sterling komende zondag tegen Bryan Caraway. Een partij die uiteraard gewoon makkelijk op de Main Card had kunnen staan, maar zoals eerder gezegd staat deze partij op de Early Prelims met een reden.

In het interview praten we met Sterling over zijn voorbereiding op zijn aankomende gevecht, zijn gedachten over UFC FightPass, zijn mening over de huidige UFC Bantamweight divisie, zijn kijk op de UFC New York card in Madison Square Garden en over de blessure van zijn teamgenoot Chris Weidman.

Uiteraard willen wij Aljamain Sterling opnieuw bedanken voor zijn medewerking aan een interview, en wensen wij hem succes in zijn aankomende partij tegen Bryan Caraway aankomende Zondag.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Ben Rothwell gevlagd voor potentiële USADA overtreding

Ben Rothwell's deelnemen aan UFC 211 tegen Fabricio Werdum staat op lossen schroeven. USADA ...

(Video) Bellator 152: Raymond Daniels “I guarantee a spectaculair finish”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

UFC Fight Night 117: Saint Preux vs. Okami Recap

Ovince Saint Preux begaf zich op vijandig terrein toen hij de octagon instapte voor ...