Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een maand geleden was het eerste Bellator Kickboxing event ooit in de Pala Alpitour in Turijn, Italië. Aangezien Spike Nederland het gisteren pas uit heeft gezonden in Nederland hadden wij de Post Fight interviews nog even bewaard. 


Als eerste spraken wij Denise Kielholtz die een geweldige partij neerzette tegenover Veronica Vernocchi die wel wat centimeters aan reach advantage had over de Nederlandse vechtster. Ze geeft aan dat het vlammetje weer terug is en ze heeft 1 doel voor ogen en dat is die Belt.

De tweede vechter die we spraken was Kevin Ross die met een unanimous decision gewonnen had van Matteo Taccini. Het was een redelijke frustrerende partij aangezien zijn tegenstander in de 2de en 3de ronde erg moe was en telkens een clinch poging deed.

Ook spraken wij Raymond Daniels die in 30 seconden wist te winnen van Francesco Morrica met een spinning back kick die hij in zijn Pre Fight Interview al had voorspelt. Een hele bescheiden man die natuurlijk ook achter de Titel aan wil, die op die zelfde avond al was vergegeven aan een andere vechter.

De eerste Bellator Kickboxing kampioen, Karim Gahjji nam ook even de tijd om wat vragen te beantwoorden. Gahjji won via een split decision van Mustapha Haida en won daarmee de eerste Bellator Kickboxing titel. Hij is nu gefocussed om zijn titel te verdedigen.Als laatste spraken we met een teleurgestelde Melvin Manhoef. Het gevecht ging helaas niet zijn kant op maar hij heeft nog een ander gevecht op het programma staan volgende maand, een titel gevecht tegenover Carvalho. Melvin verloor een unanimous decision tegenover Alexandru Negrea.

Blijf EPIC MMA in de gaten houden voor meer informatie over Bellator MMA en Bellator Kickboxing.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 218 Free Fight: Akira Corassani vs. Max Holloway

In deze editie zien van UFC Free Fight we de confrontatie tussen Akira Corassani vs. ...

Dana White and Leonard Ellerbe – Mayweather vs. McGregor Media Scrum

UFC President Dana White en Mayweather Promotions directeur gaven vannacht een persconferentie over Mayweather ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Kevin Ferguson Jr. zal zijn opwachting maken op Bellator 179 integen D.J. Griffin.