Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who’s next voor de winnaars van het afgelopen Event.


Paul Felder (12-2-0)

Tegenstander: Rashid Magomedov #14 (19-1-0)
Waarom: Via een unanimous decision wist Felder de veteraan Burkman te verslaan. Op een “2-Fight Winstreak” weet Felder zich weer omhoog te werken en zal hoogstwaarschijnlijk een gerankte tegenstander kunnen verwachten. Zoals we hebben gezien kan Felder staand erg goed uit de voeten en zijn vooral zijn trappen erg gevaarlijk. Zolang hij druk houdt en zijn tegenstander op afstand houdt is hij voor iedereen een erg gevaarlijke tegenstander. Iemand die ook altijd druk houdt op zijn tegenstander en voornamelijk een staande vechter is Rashid Magomedov die op nummer 14 staat in de ranking. Een goede test voor Felder om zo te zien of hij thuis hoort in de top 15.
Lorenz Larkin (17-5-0-1 NC)

Tegenstander: Rick Story #11 (19-8-0)
Waarom: De oud Strikeforce vechter wist met zijn staande werk en een aantal takedowns genoeg te doen om de split decisionwinst te pakken over Jorge Masvidal. Larkin is nu 3-1 in zijn laatste vier gevechten en is wellicht klaar voor een gerankte tegenstander. De vraag is hoe hij het gaat doen tegen een hoogwaardige worstelaar/grappler. Story heeft dit weekend zijn partij tegen Tarec Saffiedine gewonnen en beschikt over sterke worstel skills. Na een layoff van bijna 2 jaar keerde Story terug naar de Octagon met een overwinning. Een stap omhoog voor Larkin en een kans om te kijken waar hij thuis hoort in de divisie.
Chris Camozzi (24-10-0)
Tegenstander: Jake Collier (10-3-0)
Waarom:  Camozzi wist de partij op alle drie de scorekaarten te winnen en deed dit dus via unanimous decision. Het is Camozzi’s tweede run in de UFC en heeft nu drie achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan. Nog een winstpartij en hij zou eventueel klaar zijn voor een gerankte tegenstander. Jake Collier heeft op dezelfde avond gevochten en zijn partij met een KO gewonnen in de tweede ronde. Deze partij is wellicht een goede maatstaf om te kijken wie er in de toekomst klaar is voor een gerankte tegenstander.
Jeremy Stephens #9 (25-12-0)

Tegenstander: Cub Swanson #6 (22-7-0)
Waarom: Stephens heeft een mooie partij neer weten te zetten tegenover de voormalig Bantamweight kampioen. Na een zware eerste ronde wist Stephens met zijn stoten en druk genoeg te doen om beide rondes te winnen op de scorekaarten van de jury. Wellicht zijn grootste winst in de Octagon maar Stephens heeft al aangegeven snel terug de gym in te gaan voor het geval dat er ergens iemand geblesseerd raakt. In het geval dat dit niet gebeurd lijkt me een rematch tegen Cub Swanson meer dan terecht en is het bovendien ook een partij waar wij als fans niks op verliezen. Het eerste gevecht vond in 2014 plaats, en wil Stephens revanche en blijven stijgen zal hij toch langs de nummer 6 moeten gaan.
Cody Garbrandt (9-0-0)

Tegenstander: Bryan Caraway #8 (21-8-0)
Waarom: Met een KO in de eerste ronde wist Garbrandt hoge ogen te gooien in het main event van de avond. In een partij waar niet verwacht werd dat het de jury’s scorekaarten zou halen waren het de stoten van Garbrandt die het verschil maakte. Er waren meerdere belangrijke partijen die avond voor de Bantamweight divisie en ook Bryan Caraway had zijn partij tegenover de nummer 4 Sterling gewonnen. Nu zijn ze beiden ter sprake gekomen in het titelplaatje maar is Caraway bang dat hij overgeslagen zal worden door Garbrandt. De oplossing, een contenderfight tussen deze twee mannen om te kijken wie er klaar voor is.
Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 208: Inside the Octagon – Holm vs. De Randamie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In UFC Inside the Octagon ...

Zitting Jon Jones bij California State Athletic Commission gepland voor eind februari

Jones weet datum van eerste van twee hoorzittingen. Eind februari zal Jones verschijnen voor ...

UFC 221 Free Fight: Chris Weidman vs. Yoel Romero

Yoel Romero krijgt aankomend weekend voor de tweede keer de kans om de UFC ...

UFC 203: Inside The Octagon – Stipe Miocic vs. Alistair Overeem

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Onze analisten Dan Hardy en ...