Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who`s next voor de winnaars van het afgelopen Event.


Bryan Barberena (12-3-0)


Tegenstander: Zak Cummings (19-4-0) 


Waarom: Barberena wist via unanimous decision te winnen maar moest in de eerste ronde de druk van Alves zien te overkomen. In de komende rondes leek Alves zijn “gastank” redelijk leeg en daar pakte Barberena zijn voordeel uit. Met scherpe stoten en goed voetenwerk wist Barberena de partij naar zich toe te trekken. Weer een underdog positie die hij won en wellicht is het tijd voor een grotere naam. Cummings komt van een winstpartij af tegen Nicolas Dalby afgelopen april en wellicht zou de winnaar van dit gevecht een gerankte tegenstander kunnen krijgen.

Mauricio Rua #8 (24-10-0)


Tegenstander: Rashad Evans #7 (24-5-1)

Waarom: Een wat controversieel besluit van de jury maar die gaven 2 rondes aan de thuisfavoriet Rua. In de eerste 2 rondes wist Rua zijn tegenstander aan te slaan aan het einde van de rondes maar had niet genoeg tijd om het af te maken. In de derde ronde werd Rua volledig gedomineerd maar zijn barrages in de eerste en tweede ronde telde hevig mee volgens de jury en zo won hij het gevecht. Het originele gevecht wat geplanned stond was tegenover Evans en ik stel ook voor dat we dat gevecht ook door laten gaan.

Cristiane Justino (16-1-0-1 NC)

Tegenstander: Ronda Rousey #2 (12-1-0)

Waarom: “Cyborg” had niet meer dan 1 ronde nodig om kort werk te maken van haar tegenstander. Met zware stootcombinaties en harde ground and pound wist Justino hoge ogen te gooien wat ook wel verwacht werd van haar UFC debuut. Door de jaren heen zou zij het antwoord zijn voor de toenmalige kampioen Ronda Rousey. Of en wanneer Rousey terugkomt is de vraag maar Justino is ook nog eens Invicta Champ die wellicht eerst haar titel gaat verdedigen in die promotie. Zou Rousey terugkomen dan zou dit een hele zware test zijn voor de voormalig kampioene maar zou ze winnen is ze gelijk weer klaar voor die titel. Bovendien hebben we dan eindelijk het gevecht waar al jaren over gepraat word gezien.

Ronaldo Souza #2 (23-4-0-1 NC)


Tegenstander: Winnaar van Luke Rockhold #C (15-2-0) vs. Chris Weidman #1 (13-1-0)

Waarom: Met een eerste ronde TKO winst over een legende als Belfort heeft “Jacaré” zich wellicht geplaatst als volgende Middleweight titeluitdager. De BJJ standout wist de partij al snel naar de grond te halen haalde daar ook zijn voordeel uit. Vanuit mount positie wist “Jacaré” ellebogen en stoten te landen totdat de scheidsrechter er tussenin sprong en het gevecht stopte. Een mooie overwinning om zich klaar te stomen voor die titel. Wie er het gevecht gaat winnen tussen Rockhold vs. Weidman 2 is maar de vraag maar “Jacaré” heeft geen voorkeur zolang die titel maar in handbereik is.

Stipe Miocic #C (15-2-0)

Tegenstander: Alistair Overeem #2 (41-14-0-1 NC)

Waarom: Miocic wist in zijn achteruit met een korte stoot de aanval van Werdum volledig te stoppen en de voormalige Champ ging neer als een baksteen. Een super prestatie van de Amerikaanse Kroaat die nu een UFC wereldtitel om zijn middel heeft. Werdum kwam roekeloos op Miocic afgerend die in zijn achteruit nog zoveel kracht kon genereren om de grote Braziliaan

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who`s Next ?!? UFC Fight Night: Belfort VS. Henderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Drie Brazilianen inclusief main-event John Lineker missen gewicht

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Portland staat vanavond op ...

(Video) UFC Fight Night Hamburg Free Fight: Josh Barnett vs. Frank Mir

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Josh Barnett zal tijdens UFC ...

Gunnar Nelson: “Dit wordt een spannend gevecht.”

Gunnar Nelson hoopt Alan Jouban te verslaan op UFC London. De IJslander stapt na ...