Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vannacht staan Luke Rockhold en Michael Bisping tegenover elkaar als main event tijdens UFC 199 in The Forum in Inglewood, California.

Wij spraken Gegard Mousasi over het titelgevecht van dit weekend,  zijn aankomende wedstrijd tegen Derek Brunson en UFC Rotterdam.
“Rotterdam was top de sfeer ook en alle Nederlanders hebben gewonnen dus zeker een succes” zei Mousasi tegen EPIC MMA over UFC Rotterdam.
“Ik vond het publiek echt top, had ik niet verwacht”

Iedereen hoopte er op om Mousasi in actie te zien in de Ahoy tijdens UFC Rotterdam. Alistair Overeem, Stefan Struve en Germaine de Randamie stonden ook op de kaart, maar de UFC had andere plannen voor Mousasi.
Op 9 juli staat Mousasi in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada tegenover Derek Brunson tijdens UFC 200.
Derek Brunson is een gevaarlijke jongen met alleen weinig naamsbekendheid, hierna hoop ik wel dat ik iemand in de top 5 krijg.

Hoe hij is als persoon weet ik niet, maar hij is wel een sterke tegenstander qua kracht en worstelen, technisch iets minder.

Hij zal veel willen worstelen en het gevecht naar de grond willen brengen en te controleren.
Het belangrijkste is dat ik win, hoe dat zie ik wel”

De voorbereidingen gaan goed voor zijn aankomende wedstrijd, Mousasi geeft aan hoe hij zich voorbereid heeft voor zijn wedstrijd tegen Brunson:
“Ik train zoals ik voor elke wedstrijd train. Hij staat rechts voor dus daar trainen we veel op evenzo op worstelen want daar is die wel goed in”.

Als MMA atleet kan je ervoor kiezen om bij een vaste sportschool te trainen, maar we zien vaak bij Nederlandse MMA atleten dat zij gebruik maken van verschillende sportscholen.
Wij vroegen Mousasi waar hij het liefst traint en wat het daar zo speciaal maakt.
“Ik train in Leiden, daar komen goeie jongens om mee te trainen verder in Amsterdam bij Kops; ik voel me daar thuis en voor kracht en conditie bij Ace gym in Almere.”

Vanavond nemen Luke Rockhold en Michael Bisping het op tegen elkaar voor de titel in de divisie van Mousasi. Bisping heeft deze wedstrijd geaccepteerd met maar twee weken voorbereiding. Wij vroegen Mousasi naar zijn mening over deze wedstrijd.
 
” Met twee weken zal het moeilijk zijn maar ze hebben al tegen elkaar gevochten dus ze kennen elkaar al. Bisping maakt altijd kans omdat hij altijd ervoor gaat en kan staand zeker de wedstrijd beslissen “.
Mousasi is viervoudig wereldkampioen geweest bij andere organisaties, wij vroegen hem hoe belangrijk de UFC titel is voor hem.
“UFC is de ultieme gordel om te hebben dus zou een mooie gordel zijn om een carrière af te sluiten”

Naast Alistair Overeem is Gegard Mousasi waarschijnlijk de tweede Nederlandse UFC atleet die het dichtste bij een UFC titel zit. Een overwinning op Brunson zal hem een stap dichterbij brengen.
Hoeveel overwinningen hij nog nodig heeft is nog niet zeker, denk je dat hij het in zich heeft?
Houd EPIC MMA in de gaten voor meer MMA nieuws
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 202 Embedded: Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...

Cruz

UFC vult UFC 219 kaart met topgevechten, met o.a Cruz vs Rivera

UFC 219 kan natuurlijk niet achterblijven bij UFC 218, zal de UFC hebben gedacht. ...

Thiago Alves respecteert Al Iaquinta maar vindt keuze stom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. New Yorker Al Iaquinta koos ...

(Video) Deel drie van UFC Battle Lines: Arlovski vs. Barnett

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Battle Lines komt met ...