Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Deze week een speciale editie van de Instagram recap na aanleiding van de gebeurtenissen tijdens en rondom UFC 199. Muhammed Ali heeft zijn laatste gevecht verloren en is niet meer onder ons, Conor krijgt eindelijk zijn rematch tegen Diaz tijdens UFC 202, Brock Lesnar vecht als co-main event op UFC 200, Ariel Helwani en diverse anderen zijn verbannen van toekomstige UFC evenementen en Michael “f*cking” Bisping is de nieuwe Middleweight kampioen!!! Zijn we in een alternatieve dimensie wakker geworden?

Luke Rockhold vs. Michael Bisping

Het grootste en misschien wel meest schokkende nieuws is voor velen de onverwachte KO overwinning van ‘underdog’ Michael Bisping op Luke Rockhold.

Michael Bisping verslaat Luke Rockhold en is de eerste Engelse UFC kampioen in de historie van de organisatie!

First ever uk champion. Thank you all. Een foto die is geplaatst door Mikebisping (@mikebisping) op 5 Jun 2016 om 1:06 PDT

Voor vrijwel iedereen kwam de overwinning van Michael Bisping als donderslag bij heldere hemel! Maar Bisping zelf vond het allemaal niet zo ‘farfetched’.
“If you believe the Son of God came down to earth 2000 years ago, and he killed himself for our sins…..then you can believe I can knock the f–k out of Luke Rockhold”

ROCKHOLD GOES DOWN! ? #UFC199 Een foto die is geplaatst door The Forum (@theforum) op 4 Jun 2016 om 11:40 PDT

De prachtige beelden die de immense vreugde van Michael Bisping perfect weergeven

10 Years in the Making #AndNew @MikeBisping #UFC199 ? @alex_merriman_ Een video die is geplaatst door ufc (@ufc) op 4 Jun 2016 om 11:40 PDT

Alsof er nog niet genoeg gepraat en gevochten was, deden beide heren het nog even dunnetjes over na afloop van de post fight press conference

Bisping and Rockhold exchanging a few NSFW words after the #UFC199 press conference Een video die is geplaatst door José Youngs (@joseyoungs) op 4 Jun 2016 om 11:22 PDT

Ook Werdum (die zelf zeer recent zijn titel verloor) strooit nog wat zout in de wonden van Rockhold.

Een van de enige mensen die achter Rockhold staat is o.a. zijn teamgenoot Khabib Nurmagomedov.

Brock Lesnar returns at UFC200!

Dana White stelde fans gerust en liet weten nog één groot gevecht voor UFC 200 in petto te hebben. Dit gevecht komt er! Oud UFC zwaargewicht kampioen Brock Lesnar keert terug naar de Octagon. Zijn tegenstander zal morgen aangekondigd worden. De geruchtenmachine draait op volle toeren. Mark Hunt lijkt de grootste kanshebber te zijn, al is er ook sprake van een mogelijk debuut voor Fedor Emelianenko!

(Instagram video werkt niet)

Conor McGregor vs. Nate Diaz II

Het is ongelofelijk maar waar, want deze announcement zou bijna ondersneeuwen bij alle gebeurtenissen van afgelopen nacht.

ITS ON!!!! @natediaz209 vs @thenotoriousmma | 8.20.16 #UFC202 Een video die is geplaatst door ufc (@ufc) op 4 Jun 2016 om 8:18 PDT

Muhammad Ali

Helaas nemen wij volgende week ook afscheid van een grootheid in de vechtsport wereld. Cassius Clay, oftewel Muhammad Ali, the Greatest Boxer of All Time, is op 74 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een ‘septic shock’.

UFC vs. Ariel Helwani

Niets leek de UFC in de weg te staan dat UFC199 de boeken inging als een van de beste events ooit. In de geschiedenisboeken zullen we later lezen dat dit ook gebeurd is, maar er zal voor altijd een zwarte bladzijde aan dit boek toegevoegd worden. Een uur voordat de UFC aan zou kondigen dat Lesnar zijn terugkeer zou maken tijdens UFC200, bracht Ariel Helwani deze scoop al naar buiten. De UFC kon dit niet waarderen en verwijderde Helwani, samen met enkele andere (con)collegas, onmiddelijk van het evenement en hebben hen een onbeperkte ban opgelegd.

Ook Nate Diaz was het niet eens met de beslissing van de UFC en liet het voorlopig bij een flinke Stockton Slap voor Dana White (Satire)

Getting deals done today #immagetmymoney #stocktonslapped #ufc @representltd #100 Een video die is geplaatst door natediaz209 (@natediaz209) op 4 Jun 2016 om 5:14 PDT

Dan Henderson VERNIETIGD Hector Lombard

Een kleine encore in de vorm van een knockout uit duizenden!

De UFC 199 Octagon girls

We sluiten een veelbewogen weekend af met een beetje eye candy om te bedaren te komen #oftochniet?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like