Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande vrijdag is het tijd voor Bellator 156 dat plaats zal vinden in de Save Mart Center in Fresno, Californië. Op de Main Card staan 4 gevechten waaronder een titelgevecht in de Bantamweight divisie. 


De kampioen Marcos Galvao (17-6-1) en uitdager Eduardo Dantas (17-4-0) stonden al tweemaal eerder geboekt om te vechten tijdens Bellator 144 en tijdens Bellator 150. Beide mannen moesten helaas terugtrekken door toedoen van een blessure en ziekte. Daar bovenop hebben deze voormalige teamgenoten al een keer de Bellator kooi gedeeld in 2013 tijdens Bellator 89. Een gevecht waar Dantas toen nog succesvol zijn Bantamweight titel had verdedigt met een KO in de tweede ronde.

Er is veel geschiedenis aanwezig tussen deze twee mannen en nu zijn de rollen omgedraaid. “I lost the belt, and now I’m fighting to get it back. So my motivation is doubled. I’m the challenger, and the challenger has to really show he wants the title – which I’ll do on Friday, aldus Dantas.

Galvao heeft na zijn verlies van Dantas in 2013 niet meer verloren en heeft in de tussentijd 4 winstpartijen op zijn naam gezet. Hij won de titel van Joe Warren door middel van een “kneebar” in de tweede ronde van het Bellator 135`s Main Event.

Dantas daarentegen heeft na zijn verdediging tegen Galvao nog één partij gewonnen, en is daarna zijn titel kwijtgeraakt aan Joe Warren tijdens Bellator 128. Na dat gevecht heeft Dantas nog maar eenmaal gevochten en dat was meer dan een jaar geleden tijdens Bellator 137. 
Al met al beloofd dit een spectaculair Main Event te gaan worden met de twee beste Bellator MMA atleten in de Bantamweight divisie. 
Op het Co-Main Event staan Thiago Jambo (18-4-0) en Chidi Njokuani (14-4-0) tegenover elkaar. Jambo heeft al overal gevochten en had niet lang geleden bijna de keuze gemaakt om met pensioen te gaan. Van het uitvallen van tegenstanders tot het vechten tegen vrienden, Jambo heeft het allemaal al meegemaakt en is klaar om het te laten zien in “The Big Leagues” zoals Bellator MMA. 
De Welterweight Chidi Njokuani is het broertje van de voormalig UFC vechter Anthony Njokuani en staat bekend om zijn staande stijl. Hij heeft niet verloren sinds 2013 en in die tijd heeft “Chidi Chidi Bang Bang” vijf winstpartijen op zijn naam weten te zetten. 
Ex-kampioen Brandon Halsey (9-1-0) keert ook terug naar de Bellator kooi vrijdag om het tegen John Salter (11-3-0) op te nemen in een Light-Heavyweight gevecht. Halsey komt van een verlies af tegen kampioen Rafael Carvalho en wil niets liever dan weer in de winstkolom terecht te komen. 
John Salter daarentegen heeft al 17 maanden niet gevochten door toedoen van blessures maar had daarvoor drie achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan. 
Als opening van de Main Card zullen Chris Honeycutt (7-1-0) en Mikkel Parlo (13-2-0) het tegen elkaar opnemen. Parlo die maar eenmaal in 2014 en 2015 heeft gevochten komt terug na een aantal blessures. Maar met een naam als Honeycutt valt er veel te winnen voor de Deen.   
Honeycutt komt van een winstpartij af tegenover Matt Secor afgelopen april en zal een statement willen maken deze vrijdag. Honeycutt komt van een worstelachtergrond en zal de partij waarschijnlijk naar de grond willen brengen. 
Bekijk hieronder de volledige Line-Up:
MAIN CARD 
 • Marcos Galvao vs. Eduardo Dantas
 • Thiago Goncalves vs. Chidi Njokuani
 • Brandon Halsey vs. John Salter
 • Chris Honeycutt vs. Mikkel Parlo

PRELIMINARY CARD

 • A.J. Matthews vs. Ben Reiter
 • Jermaine McDermott vs. Blake Watkins
 • Christian Buron-Navarro vs. Paul Ruiz
 • Javy Ayala vs. Rob Boughton
 • Nick Bustamante vs. Antoine Smith
 • Carrington Banks vs. C.J. Keith
 • Justin Smitley vs. opponent TBA
 • Jose Cabezas vs. John Paul Elias
 • Chris Lewis vs. Gil Medina
 • Luis Jauregui vs. Ryan Tobar
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

Royce Gracie staat open voor rematch met Matt Hughes

Matt Hughes liet onlangs weten dat hij graag weer eens de kooi wil instappen. ...

Bellator MMA 170: Ortiz vs. Sonnen compleet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Volgende maand zal Bellator MMA ...

(Video) Bellator 169 highlights

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vorige week wist Bellator MMA ...