Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze rubriek spelen we UFC matchmaker Joe Silva en kijken we, Who’s next voor de winnaars van het afgelopen Event.


Joanne Calderwood #12 (11-1-0)

Tegenstander: Michelle Waterson #11 (13-4-0)
Waarom: Met wellicht haar beste prestatie van haar carrière kan Joanne Calderwood er weer een winstpartij bij schrijven. Met scherpe stand-up technieken was de Schotse te sterk voor de thuisfavoriet Letourneau en behaalde in de derde ronde een TKO stoppage. Net boven haar in de rankings staat de “Karate Hottie” die afgelopen juli een submission winst behaalde over Angela Magana. Een mooie partij om te zien wie verder kan gaan stijgen in de vrouwelijke Strawweight divisie.
Olivier Aubin-Mercier (9-2-0)

Tegenstander: Evan Dunham #14 (16-6-0)
Waarom: We wisten al dat Aubin-Mercier een uitstekende worstelaar was maar in dit gevecht zagen we dat ook zijn stand-up erg aan het toenemen is. Zijn stand-up is weliswaar erg aan het toenemen maar toch was het gevecht gewonnen op de grond gewonnen via rear naked choke. Het is nu denk ik tijd voor Aubin-Mercier om te testen waar hij staat in de divisie, hoe beter om dat te doen tegen een gerankte tegenstander. Evan Dunham staat bekend om zijn BJJ technieken en zou een probleem kunnen veroorzaken voor OAM op de grond.  
Steve Bosse (12-2-0)

Tegenstander: Misha Cirkunov (12-2-0)
Waarom: Het maakt niet uit of Bosse wint of verliest het is altijd spectaculair maar ditmaal wist de Canadees genoeg te doen op de scorekaarten van de jury. Na een knockdown tegen te krijgen in de eerste ronde herpakte Bosse zichzelf en scoorde met harde stoten om zo de laatste twee rondes naar zich toe te trekken. Misha Cirkunov heeft op dezelfde avond gewonnen via submission van Ion Cutelaba in de derde ronde. Een test voor beide mannen om te zien wie er door kan blijven gaan met stijgen in de volle Light Heavyweight divisie. 
Donald Cerrone #4 (LW) (30-7-0-1 NC)
Tegenstander: Winnaar van Matt Brown vs. Jake Ellenberger
Waarom: Cowboy bewijst dat het voor hem niet uitmaakt in welke divisie die vecht of het nu Lightweight of Welterweight is. Met een TKO winst over thuisfavoriet Patrick Cote staat Cowboy nu 2-0 sinds zijn overstap naar de Welterweight divisie maar het is niet duidelijk of hij blijft op dat gewicht. Zoals we weten van Cowboy wil hij zo vaak mogelijk vechten tegen elke uitdager op zowel Lightweight of Welterweight. Als we er van uit gaan dat hij op Welterweight blijft zijn er een hoop mooie gevechten om te maken. Tijdens UFC 201 zullen Matt Brown en Jake Ellenberger het gaan uitvechten en beide mannen zouden een hele mooie match-up aanbieden voor Cowboy.
Stephen Thompson #2 (13-1-0)
Tegenstander: Winnaar van Robbie Lawler (C) vs. Tyron Woodley
Waarom: Hoewel het niet officieel een contender-fight was kunnen we daar haast wel van uit gaan. Thompson wist met een unanimous decision te winnen van de “Red King” en zich daarmee vrijwel zeker wist te plaatsen als volgende uitdager. Thompson’s stijl blijkt een moeilijke puzzel te zijn voor zijn tegenstanders en zijn takedown-defence is ook uitermate goed. Omdat de champ, Lawler eerst nog een afspraak heeft met Tyron Woodley tijdens UFC 201 zullen we even moeten wachten voordat we weten tegen wie Thompson het hoogstwaarschijnlijk zal gaan opnemen. Hoe dan ook kunnen de fans met beide match-ups vuurwerk verwachten. 
Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC Breakdown – UFC Fight Night London

Dan Hardy, John Gooden en Nick Peet analyseren UFC London. Daarnaast komt Jimi Manuwa ...

Stefan Struve: “Miocic is beter geworden, toch zie ik mezelf wel weer van hem winnen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Per Häljestam / MMAJunkie ...

Francis Ngannou: “Ik kan iedereen verslaan”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 28 januari neemt Francis ...

Fabricio Werdum denkt aan trilogie met Alistair Overeem

Fabricio Werdum denkt aan een trilogie met Alistair Overeem. De Braziliaan zag met Cain ...