Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het is geen geheim dat Jose Aldo z’n nederlaag tegen Conor McGregor maar moeilijk kan verteren. De Braziliaan aast op wraak en liet tegen Frankie Edgar zien dat hij er weer staat. In de pers liet Aldo zich nog maar eens uit over McGregor.

De Ier wist de wereldtitel al na 13 seconden over te nemen van Aldo en sindsdien wil Aldo kost wat kost een rematch. Na de nederlaag van McGregor tegen Nate Diaz kreeg de huidige kampioen echter een rematch op UFC 202 van Dana White. Nadien vecht hij normaal gezien tegen Aldo met als inzet de wereldtitel, maar daar is de Braziliaan duidelijk nog niet zo zeker van.

Als hij verliest van Diaz, is de kans groot dat ze ons laten vechten op 12 november in Madison Square Garden. De Ierse gemeenschap is wel goed vertegenwoordigd daar”, klinkt het in de Braziliaanse pers. “Maar als hij wint, dan zal er volgens mij een derde gevecht komen en zullen al mijn plannen van tafel geveegd worden”, gaat Aldo verder. “Hij moet verliezen, anders komt er die partij nog eens. Ik dring aan op een nederlaag van McGregor, uiteraard. Een nieuwe partij tegen Diaz zou slecht zijn. Hij moet verliezen, dat moet gewoon en zal ook gebeuren.”

Nochtans is Aldo niet de enige die aast op een partij tegen McGregor. Ook Eddie Alvarez gaf al te kennen dat hij een partij tegen de winnaar van Diaz vs McGregor 2 wel ziet zitten. Wat zal de volgende partij worden van McGregor? Aldo, Alvarez of nog maar eens Diaz? Afwachten maar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jason Knight: “Ik zal alles geven zodat ik dichter bij de titel zal komen.”

Jason Knight wil zich herpakken voor zijn verloren partij tegen Ricardo Lamas. “Hick Diaz” ...

Emil Meek: “Als hij voorbij mij kijkt dan werkt dat in mijn voordeel.”

Emil Meek zal één jaar na zijn UFC-debuut weer de Octagon instappen voor de ...

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 8

Team Dillashaws Joe Stevenson en Tom Gallicciho zullen het vanavond opnemen tegen Team Garbrandts ...

(Video) UFC on the Fly: Alexander Gustafsson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van UFC ...