Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC blijft voor veel MMA-liefhebbers nog steeds ‘de real deal’, maar Bellator weet tot steeds meer de fans in de watten te leggen en zit de UFC op de hielen qua populariteit. Nu plannen ze een ‘old skool’ partij met een hoofdrol voor Fedor Emelianenko.

Volgens de laatste geruchten zal Emelianenko weldra opnieuw in de ring stappen. Hij zal het tijdens een event van Bellator waarschijnlijk opnemen tegen niemand minder dan Tito Ortiz. Een droomaffiche voor de echte fans van MMA in de Heavyweight-divisie. Een bron die zich liever niet bekend wil maken, zond het bericht de wereld in via de Amerikaanse pers. Volgens die persoon zou de organisatie van Bellator alles op alles zetten om dit gevecht effectief rond te krijgen.

De laatste partij van Ortiz dateert van z’n partij tegen Liam McGeary. Zij vochten om de wereldtitel op 19 september 2015, maar daarin toonde McGeary zich de sterkste. Hij versloeg Ortiz met een inverted triangle choke in de eerste ronde. Het is bijna een jaar geleden dus dat Ortiz zich aan een gevecht heeft gewaagd. Zal deze partij er komen en wie gaat aan de haal met de winst? De laatste partij van Fedor Emelianenko was ook niet overtuigend. Hij won tegen Fabio Maldonado op beslissing, maar niet iedereen was het eens met die uitslag.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Melvin Manhoef: “I want my belt”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Manhoef trok in zijn titelgevecht ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

(Video) Bellator 152: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

Bellator 183 Henderson vs. Pitbull Recap

Benson Henderson versloeg eerder Patrício Freire en stapt nu met zijn broer Patricky Freire ...