Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator president, Scott Coker heeft bevestigd dat zij de medische kosten van Evangelista Santos op zich zullen nemen. Cyborg zat een de ontvangende kant van een “flying knee” afgelopen zaterdag in de O2 Arena in Londen. Hij heeft daarmee wellicht de ergste blessure in de geschiedenis van MMA opgelopen. 


Naast alle medische kosten die deze blessure met zich brengt zei Scott Coker ook Evangelista’s win-bonus uit te betalen om zijn herstel net wat comfortabeler te maken. Op het moment ligt Cyborg nog in het ziekenhuis en is het nog onduidelijk wanneer die situatie zal veranderen. Cyborg kreeg de perfect getimede “flying knee” toen hij naar voren kwam waarop de klap door heel de arena te horen was.

I’ve been a huge fan of ‘Cyborg’ throughout the many years that he has fought for us, The guy brings it every single time out, and that’s all you can ask for from a fighter. That being said, you never want to see a fighter sustain an injury like that.


“Bellator representatives have been present with him at the hospital throughout this process, and we are taking care of any medical bills that he incurs. In addition, we are going to go ahead and pay ‘Cyborg’ his win bonus to help him find a little extra comfort throughout his recovery process, which we hope is a speedy one.”
, aldus Coker tegen onze collega’s van MMAJunkie.
Meerdere mensen hebben op social media steun betuigd en er was al snel een GoFundMe page opgestart voor Evangelista Cyborg. Zijn ex-vrouw Christiane “Cyborg” Justino, was de eerste die de foto op social media had gedeeld en is uiteraard erg betrokken bij de blessure. Ook zijn tegenstander Michael “Venom” Page heeft zijn twitter volgers gevraagd om te doneren en hoopt op een snel en goed herstel voor Evangelista “Cyborg” Santos.

Ook wij van EPIC MMA wensen Cyborg een goed herstel toe en hopen hem ooit nog in actie te zien. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Het debuut van ‘Baby Slice’ is wéér uitgesteld

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het pro MMA en Bellator ...

Bellator MMA 157: Dynamite 2 en de terugkeer van Rampage Jackson!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA 157: Dynamite 2 ...