Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het is al geruime tijd zeer stil rond Ronda Rousey. Na haar nederlaag tegen Holly Holm zit de knappe blondine al een tijdje in een dip. Nu wordt ze zwaar aangepakt door Cris “Cyborg” Santos.

Rousey was lange tijd de onbetwistbare kampioen, maar na haar nederlaag tegen Holly Holm liep het mentaal volledig mis bij haar. Ze verscheen nog amper in het publiek, dacht zelfs aan zelfmoord, maar kon zich dankzij haar vriend, Travis Browne, toch weer herpakken. Voor de fans is het uitkijken naar een nieuwe partij voor Rousey. Volgens de laatste geruchten kan dat wel eens gebeuren op UFC 205 tegen niemand minder dan Cyborg. De Braziliaanse wil al geruime tijd vechten tegen Rousey en haalde op social media nog eens stevig uit.

“Als ik kleine meisjes in DNB-shirts en schoenen van Reebok zie in de supermarkt, dan denk ik na over wat een slecht voorbeeld van sportiviteit jij hen hebt getoond. Ik denk dan aan hoe je Holly Holm hebt vervloekt tijdens de weigh-ins, weigerde om Miesha Tate een hand te geven na je overwinning en ook aan alle slechte dingen die je over mij en m’n familie hebt gezegd”, klinkt het onder meer in de post van Cyborg.

“Jouw record is niet langer perfect en we hebben allemaal je zwakte gezien: je kan niet incasseren”, was Cyborg verder nog duidelijk in haar lange post op Facebook. Zullen deze stevige uitspraken Rousey prikkelen om weer terug te komen? En zien we haar tegen Cyborg of is dat geen interessante match-up?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mousasi klaar om te strijden voor UFC Middleweight titel na Belfort

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi zal ...

BREAKING: Mayweather vs. McGregor deal is klaar!

Kevin Iole meldt dat Mayweather en McGregor er uit zijn en 26 augustus in ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Jimi Manuwa zal samen met Volkan Oezdemir het co-main event verzorgen van UFC 214. ...

(Video) Fight Night Mexico City Free Fight: Rafael Dos Anjos vs Nate Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een aantal weken geen ...