Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het is al geruime tijd zeer stil rond Ronda Rousey. Na haar nederlaag tegen Holly Holm zit de knappe blondine al een tijdje in een dip. Nu wordt ze zwaar aangepakt door Cris “Cyborg” Santos.

Rousey was lange tijd de onbetwistbare kampioen, maar na haar nederlaag tegen Holly Holm liep het mentaal volledig mis bij haar. Ze verscheen nog amper in het publiek, dacht zelfs aan zelfmoord, maar kon zich dankzij haar vriend, Travis Browne, toch weer herpakken. Voor de fans is het uitkijken naar een nieuwe partij voor Rousey. Volgens de laatste geruchten kan dat wel eens gebeuren op UFC 205 tegen niemand minder dan Cyborg. De Braziliaanse wil al geruime tijd vechten tegen Rousey en haalde op social media nog eens stevig uit.

“Als ik kleine meisjes in DNB-shirts en schoenen van Reebok zie in de supermarkt, dan denk ik na over wat een slecht voorbeeld van sportiviteit jij hen hebt getoond. Ik denk dan aan hoe je Holly Holm hebt vervloekt tijdens de weigh-ins, weigerde om Miesha Tate een hand te geven na je overwinning en ook aan alle slechte dingen die je over mij en m’n familie hebt gezegd”, klinkt het onder meer in de post van Cyborg.

“Jouw record is niet langer perfect en we hebben allemaal je zwakte gezien: je kan niet incasseren”, was Cyborg verder nog duidelijk in haar lange post op Facebook. Zullen deze stevige uitspraken Rousey prikkelen om weer terug te komen? En zien we haar tegen Cyborg of is dat geen interessante match-up?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Garbrandt heeft alleen oog voor Aldo, niet geïnteresseerd in Dillashaw

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cody ‘No Love’ Garbrandt wist ...

UFC 220 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe editie van UFC 220 Embedded met onder andere Stipe Miocic, Francis Ngannou, ...

Na Aldo en Nurmagomedov is ook Anderson Silva ontevreden over UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. José Aldo is druk bezig ...