Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Toen Dana White de UFC overnam in 2001, was één van de eerste taken van de nieuwe UFC president om op zoek te gaan naar onontdekt talent en deze toe te voegen aan de UFC. 


White heeft een decennium lang zelf geen talent gescout, maar met jeugdvriend Nick “The Tooth” en de onstuitbare Matt Serra op sleeptouw, gaat hij opnieuw op zoek naar nieuwe potentiële UFC supersterren.

Bekijk hier alle afleveringen van “Dana White: Lookin’ for a Fight” tot nu toe.
Wij zullen elke nieuwe aflevering toevoegen zodra deze online staat.

Dana White: Lookin’ for a Fight Pilot


Dana White: Lookin’ for a Fight Episode 1


UFC president Dana White reist het hele land over met zijn vrienden, proeven het beste van de lokale keuken en scouten opkomend MMA talent.

In de eerste aflevering, eten de White en zijn crew kaas steaks, canolis en zout water toffee. In Atlantic City, is Dana onder de indruk van een lokale fightcard en in Philadelphia verrast een vechter hem met een onverwachte uitdaging.

Dana White: Lookin’ for a Fight Episode 2


Dana, Matt en Nick verdragen temperaturen onder nul in Alaska, gaan paddle boarden in Resurrection Bay en proberen een hondenslee te rijden met Iditarod kampioenen.

Matt deelt wat van zijn BJJ kennis met lokale MMA atleten en “rolt” zelfs met Nick “the Tooth”. De jongens checken een promotie genaamd de AFC en Dana is onder de indruk van de opkomende MMA scene in Alaska.

Dana White: Lookin’ for a Fight Episode 3

Dana, Matt en Nick ontmoeten elkaar in Las Vegas, waar zij onmiddellijk kennis maken met een “taser” dankzij voormalige leden van een arrestatieteam. Vervolgens gaan zij naar Kansas om bezig te gaan op een boerderij en bezoeken zij een MMA wedstrijd.

De jongens rijden vervolges terug naar Vegas, zodat Matt op de passagiersstoel mee kan rijden in een “trofee truck race” en waar de crew de illusionist Criss Angel ontmoet. De reis eindigt bij het UFC debuut van Mickey Gall.

Dana White: Lookin’ for a Fight Episode 4


Dana, Matt en Nick reizen af naar Minneapolis voor een actievolle Legacy FC card om hier een nieuw zwaargewicht talent te vinden.

De jongens gaan snowboarden, bezoeken een lokale BJJ fitnessruimte en leren een death metal nummer van de band “Roads of Glass ‘, dat zij live in een lokale club spelen.

Dana White: Lookin’ for a Fight Episode 5

Dana, Matt en Nick gaan naar Houston, Texas voor een reis om nooit te vergeten. De jongens proberen cowboy te spelen op een paard om vervolgens een upgrade te doen naar stier rijden.

Ze ontmoeten ook de voormalige zwaargewicht boksen kampioen George Foreman, maken wat guacamole en bekijken een Flyweight talent tijdens een lokaal MMA evenement.

Dana White: Lookin’ for a Fight Episode 6


Dana en de rest van de crew gaan kamperen in Sioux Falls , South Dakota. Dana , Matt en Nick zijn volledig uit hun elementen als ze een poging doen om een tent op te zetten,een vuurtje te maken en buiten slapen. Vervolgens gaat de crew naar een lokaal evenement om nieuwe talenten in actie te zien.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Zitting Jon Jones bij California State Athletic Commission gepland voor eind februari

Jones weet datum van eerste van twee hoorzittingen. Eind februari zal Jones verschijnen voor ...

Donald Cerrone wil Demian Maia of Robbie Lawler na Masvidal.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone vecht aankomend ...

UFC 220 Countdown Miocic vs. Ngannou

De big boys are in town! Stipe Miocic zal zijn titel verdedigen tegen Francis ...