Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De MMA-fans zijn nog steeds in rouwstemming nadat Jon Jones werd geschorst wegens dopinggebruik. Toch kan de wereldtopper nog steeds rekenen op steun van heel wat andere vechters, zo ook op die van Holly Holm, z’n ploeggenoot.

“Er is altijd heel wat te doen rond zo’n zaken, maar als ik naar het werk kijk dat iedereen verricht in de gym, dan zie ik dat we allemaal, ook Jon, hard werken”, begint ze haar verhaal. “Jon werkt nog altijd hard in de gym en zei dat hij niet zal toelaten dat iets hem kan stoppen. We zullen wel zien hoe de situatie nog evolueert”, gaat Holm verder.

Het is duidelijk dat Holm hoopt dat Jones weer terug zal keren. “Ik zal altijd het beste willen voor Jon. Hij is er altijd vol voor gegaan en hij is veel beter en geduldiger dan mij in veel situaties. Ik weet hoeveel hij er echt om geeft en voor doet om het goed te doen en goed te zijn. Ik hoop dat het uiteindelijk goed voor hem uit zal draaien en we zien dat wel wat er nog zal gebeuren.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 202: Pre-fight Press Conference

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier de pre-fight persconferentie ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

UFC passeert 5 miljoen PPV grens in 2016 na UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC sloot een succesvol ...

EPIC Hangout #047: UFC Fight Night Teixeira vs. Evans

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...