Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Las Vegas – Na het nieuws dat Jon Jones van de UFC 200 card is afgehaald door toedoen van een potentiële USADA overtreding heeft de ex-kampioen nu een statement gemaakt voor de pers. 


De zichtbaar aangeslagen Jones moest tussendoor zelfs even naar achteren om zichzelf te herpakken en liet hier en daar een traan tijdens zijn statement.

Jones ontkent het gebruik van verboden middelen en geeft aan ongeveer zijn hele carrière dezelfde supplementen te gebruiken. De substantie waar hij positief op testte kan hij zelfs niet uitspreken maar er werd ook niet daadwerkelijk verteld welke substantie het nu eigenlijk is. Tijdens een afspraak met Dana en consorten woensdag avond over het incident had Jones dit te zeggen: “I told him I would never cheat,” said Jones, tears streaming down his face. “I pride myself in my work ethic, and just apologized to him for the whole thing happening.”

Jones zijn manager, Malki Kawa zei dat Jones maar liefst 8 keer is getest door USADA sinds december en ontkent 1000% van PED gebruik. In het begin van de statement gaf de camp van Jones al aan dat het misschien om “tainted supplement” kon gaan maar Malki Kawa vertelde vooralsnog niet de naam van de substantie in kwestie. Wel is er duidelijk dat de camp van Jones in beroep gaat tegen USADA.

Uiteraard heeft Jones zijn excuses gemaakt aan Dana White, de Fertitta broers en de hele organisatie. Het is een hele grote klap wat de organisatie nu moet opvangen en dat begrijpt Jon Jones helemaal naar eigen zeggen. Ook heeft hij zijn excuses naar Daniel Cormier gemaakt: “I want to apologize to Daniel Cormier. I know that this fight means a lot to him. The fight meant a lot to me, and the fight’s not happening. So I just really wanted to apologize to everybody sincerely. I really don’t know what to say.”


De zaak gaat verder en waarschijnlijk zijn ze nu al het B-monster aan het onderzoeken. Jones keert terug naar New Mexico en gaat er vanuit gestript te worden van zijn Interim titel. De straf zou eventueel uit kunnen lopen tot een schorsing van 2 jaar maar Jones geeft aan dat hij zelfs in dat geval terug zal keren.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204: Dan Henderson – H-Bomb Chronicles

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan Henderson kan op 46-jarige ...

Joanna Jedrzejczyk vs Jessica Andrade op UFC 211?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.UFC 211 lijkt een hele grote ...

(Video) UFC 204: Open work-outs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA is uiteraard in ...